Lainaa Heti Tilille

Lainaa

Voit hakea lainaa heti 1 000-60 000 euroa ilman vakuuksia 1-15 vuoden maksuajalla ja alk. 4,5 %:n korolla. Lainahakemuksen täyttäminen on täysin ilmaista, eikä se sido sinua yhtään mihinkään.

Miten hakea lainaa?

Jos tarvitset lainaa, voit hakea sitä kätevästi Kulutusluotto.com palvessa. Kun jätät hakemuksen, lähetämme sen kymmenille lainantarjoajille ja autamme sinua löytämään parhaan lainatarjouksen. Palvelumme ei maksa sinulle mitään vaan säästä aikaa sekä rahaa.

Tässä ohjeet siihen, miten haet lainaa heti tilille:

 1. Täytä sivuilta löytyvä lainahakemus tarvittavilla tiedoilla.
 2. Lähetä hakemus eteenpäin.
 3. Kulutusluotto kilpailuttaa lainapalvelut.
 4. Saat lainatarjouksia jopa parin minuutin sisään.
 5. Vertaile saapuneita lainatarjouksia keskenään ja valitse paras vaihtoehto.
 6. Hyväksy ja allekirjoita tarjous.
 7. Saat lainaa netistä heti tilille jopa saman päivän aikana.

 

Lainaesimerkki

Miltä lainatarjoukset tai -sopimukset käytännössä näyttävät? Kun haet lainaa, eteesi voi ilmestyä esimerkiksi tällaiselta näyttävä lainasopimus:

 • Lainasumma: 10 000€
 • Laina-aika: 36kk
 • Kuukausierä: 313,77€
 • Korko: 7 %
 • Tilinhoitomaksu: 5€ / kk
 • Kokonaiskustannus: 1 295,72€
 • Todellinen vuosikorko: 8,39 %

Tämän esimerkin mukainen laina on lähes aina vakuudeton, jolloin sen hakemiseen ei tarvita takaajaa tai vakuuksia varmistamaan takaisinmaksua.

Kuka voi hakea lainaa?

Kuka tahansa ei pysty hakemaan lainaa netistä tai edes pankista, vaan sitä varten tulee täyttää tiettyjä kriteerejä. Yleisesti ottaen nämä kriteerit ovat seuraavanlaiset:

 • Kotimainen pankkitili ja nettipankkitunnukset
 • Vakituinen kotiosoite Suomessa
 • Puhtaat luottotiedot
 • Henkilökohtainen puhelinnumero
 • Täysi-ikäisyys
 • Riittävän suuret ja säännölliset tulot (esim. palkkatulo, eläke, opintotuki)

Lähtökohtaisesti Kulutusluotto-sivuston kilpailuttamat lainantarjoajat tarjoavat lainaa 18 vuotta täyttäneille, mutta jotkin markkinoiden lainapalvelut voivat edellyttää esimerkiksi 20 vuoden ikää.

Lainaa netistä pankkitunnuksilla

Nykypäivänä pystyt myös hakemaan lainaa netistä pankkitunnuksilla, mikä on nopeuttanut lainanhakuprosessia merkittävästi. Verkkopankkitunnukset auttavat nimenomaan siihen, että sähköpostiisi voi kilahtaa alustava lainatarjous vain muutamassa minuutissa.

Pystyt hakemaan lainaa verkkopankkitunnuksilla ilman erillisiä lainaneuvotteluja. Tuo prosessi on hyvin turvallinen, koska suoritat niiden turvin vahvan tunnistautumisen. Lisäksi lainan hakeminen tehdään aina TLS-salauksen avulla salatuilla yhteyksillä, minkä ansiosta sinun ja lainantarjoajan välillä siirtyvät tiedot pysyvät kaukana rikollisista, hakkereista ja muista ei-toivotuista tahoista.

UKK – Lainaa

Laina on kahden osapuolen välinen velka- tai luottosopimus, jossa lainantarjoaja antaa ennakkoon sovitun summan rahaa lainanottajan käyttöön. Tämä lainanottaja puolestaan maksaa pankille tai rahoituslaitokselle lainaa takaisin sopimusehtojen mukaisesti.

Erilaisia lainoja ovat esimerkiksi yhdistelylaina, kulutusluotto, joustoluotto ja pikalaina.

Lainaa on tänä päivänä helppo hakea verkosta. Sinun pitää vain valita sopiva lainatyyppi ja -summa, täyttää lainahakemus ja saat lainatarjouksen lähes välittömästi. Tämän jälkeen voit valita itsellesi parhaan lainatarjouksen. Sinun pitää vain allekirjoittaa tarjous ja saat lainaa heti tilillesi.

Pankit hyödyntävät henkilöasiakkaita arvioidessa pistejärjestelmää, jonka avulla pystytään selvittämään lainanhakijan luottokelpoisuus. Vaikuttavia tekijöitä ovat esimerkiksi tulotaso, koulutus, ammatti, mahdolliset luottohäiriöt sekä muut lainat.

Jokainen pankki ja rahoituslaitos käy hyvin tarkkaan läpi lainanhakijan taustat, mukaan lukien tulot, maksukyky ja luottotiedot. Jos olet esimerkiksi työelämässä hyvillä tuloilla höystettynä ja sinulla on vakaa elämäntilanne sekä vankka maksukyky, todennäköisesti lähes jokainen pankki ja lainapalvelu myöntää helposti lainaa.

Siihen ei kuitenkaan ole olemassa yhtä tiettyä vastausta, että mistä paikasta lainaa voi saada kaikkein helpoiten ja paras keino saada vastaus on täyttää ilmainen hakemus ja katsoa mistä pankista saat tarjouksia.

Se, miksi et saa lainaa, voi johtua monesta asiasta. Syynä voivat olla esimerkiksi liian alhainen tulotaso haettavaan summaan nähden, useat päällekkäiset lainat, epävarma elämäntilanne, laskujen maksun viivästyminen ja/tai maksuhäiriömerkintä.

Lainaa heti tilille – Erilaiset vakuudettomat lainatyypit

Lainassa on kyse siitä, että pankki tai rahoituslaitos lainaa sinulle rahaa, joka sinulla sitten pitää maksaa korkoineen päivineen takaisin sovitun aikataulun mukaisesti. Lainoja on olemassa monenlaisia ja voit ottaa niitä moniin eri tarkoituksiin, kuten remontointiin, auton hankintaan, lomamatkaan ja vaikka mihin muuhun.

Pienemmät lainat ovat yleensä vakuudettomia lainoja, joiden saamiseksi sinun ei tarvitse asettaa ns. panttia, kuten säästöjäsi tai sijoituksiasi. Vastapainoksi niissä tulee kuitenkin hieman korkeampi korko, koska luotonmyöntäjä joutuu ottamaan suuremman riskin myöntäessään lainaa ilman vakuuksia.

Vakuudelliset lainat, kuten asuntolaina, vaativat puolestaan jonkinlaisen vakuuden, kuten asunnon. Tärkeintä on, että vakuus on riittävän suuri haettavaan lainasummaan nähden.

Joustoluotto on nimensä mukaisesti joustava laina, joka toimii ikään kuin tilille nostettavana luottona. Jos haet esimerkiksi 3 000 euron joustoluottoa, sinun ei ole pakko nostaa tuota koko summaa heti tilillesi, vaan voit tehdä joustavasti nostoja tuohon luottolimiittiin asti omien tarpeidesi mukaan.

Joustoluotossa on tärkeä huomioida se, että et maksa korkoa kuin siitä osasta, jonka nostat tilillesi. Ja sitä mukaa, kun maksat nostettuja varoja takaisin, luotonantaja käytännössä vapauttaa sinulle lisää rahaa nostettavaksi.

Kulutusluotto on heittämällä Suomen suosituin lainatyyppi. Siitä hyvänä osoituksena on Suomen Pankin teettämä tilasto, jonka mukaan vuoden 2020 loppupuolella melkein puolet suomalaisten kotitalouksien lainoista oli kulutusluottoja.

Millaista lainaa kulutusluotto sitten on? Kyseessä on kertaluontoinen laina, joka on suunnattu nimenomaan arkielämään ja kuluttamiseen, kuten vaikkapa lomamatkoihin.

Yhdistelylainassa on kyse lainojen yhdistämisestä, jolloin käytännössä yhdistät osamaksusi, luottokorttivelkasi ja muut pienemmät lainasi (esim. kulutusluotto) yhdeksi isommaksi lainaksi. Tämä on ikään kuin lainojen uudelleenjärjestelyä, joka helpottaa taloudenhallintaasi ja tuo sinulle satojen tai jopa tuhansien eurojen säästöjä.

Miten säästöjä käytännössä kertyy? Kun yhdistät lainasi yhdeksi isompikokoiseksi lainaksi, sinun ei tarvitse maksaa useiden eri lainojen korkoja ja muita kuukausittaisia kustannuksia, kuten tilinhoitomaksuja. Sen sijaan sinulla on vain se yksi suurempi laina, jonka takaisinmaksuun keskityt lainojen yhdistämisen jälkeen.

Kun olet tietoinen lainatarpeesi suuruudesta, haet vain sen verran lainaa ja käytät sitä näiden lainojen hoitamiseen. Toinen vaihtoehto on, että itse pankki tai lainapalvelu tekee sen puolestasi.

Vertaislaina on ainakin toistaiseksi vielä melko harvinainen näky suomalaisilla lainamarkkinoilla. Siinä on kyse siitä, että haet lainaa yksityishenkilöltä, eli lainasopimus tehdään kahden yksityishenkilön välille. Mukana ei siis ole rahoitusyhtiötä tai pankkia.

Kulutusluotto-sivustolta et pysty hakemaan tai vertailemaan vertaislainoja, mutta sellainen markkinoilla on joka tapauksessa olemassa.

 

Mihin kaikkeen lainaa voi ottaa?

Mihin kaikkeen yllä esiteltyjä ja muitakin markkinoilta löytyviä lainatyyppejä voi oikein käyttää? Tässä muutama hyödyllinen esimerkki:

 • Häälaina
 • Remonttilaina
 • Autolaina
 • Sisustuslaina
 • Venelaina
 • Lomalaina
 • Tonttilaina
 • Mökkilaina
 • Moottoripyörälaina
 • Rakennuslaina
 • Yrityslaina

Kuten voit huomata, lainaa pystyy todellisuudessa hakemaan vaikka minkälaisiin tarpeisiin, mutta ihan huvin vuoksi lainaa ei koskaan kannata ottaa. Sille tulee aina olla todella järkevä ja hyvin perusteltu syy.

Mistä lainan hinta muodostuu? – Korko ja muut kustannukset

Lainaa Heti

Lainan korko on moniulotteinen kokonaisuus, joka koostuu monista osista. Ennen kuin haet edullista lainaa, varmista, että tunnet ainakin nämä termit:

 • Nimelliskorko
 • Todellinen vuosikorko
 • Viitekorko (= lainan korko seuraa jotakin muuttuvaa korkoa, kuten euribor- tai prime-korkoa.)
 • Marginaalikorko (= korkoprosentti tai hinta, jonka pankki sisällyttää vielä viitekoron päälle, eli jolla se tekee itse voittoa.)

Monesti lainatarjouksissa puhutaan nimelliskorosta, joka on korko-osuus, jossa ei ole otettu huomioon deflaatiota tai inflaatiota, tai muitakaan lainakustannuksia. Tästä syystä katse kannattaakin kääntää lainan todelliseen vuosikorkoon, jossa yhdistyvät niin korot kuin muut lainaan liittyvät kustannukset.

Todellisessa vuosikorossa on huomioitu itse koron lisäksi esimerkiksi:

 • Ilmoituskulut
 • Käsittelymaksut
 • Tilinavausmaksut
 • Laskutuspalkkiot
 • Tilinhoitomaksut
 • Muut kuukausittaiset kulut

3 eri keinoa lyhentää lainaa

Lainan lyhentämiseen löytyy muutamakin eri tapa ja voit sopia niistä helposti lainantarjoajasi kanssa. Pääsääntöisesti lainaa on mahdollista lyhentää kolmella eri tavalla:

 • Tasaerälaina
 • Annuiteettilaina
 • Tasalyhennyslaina

Miten nämä eroavat toisistaan? Siitä lisää seuraavaksi!

Annuiteettilaina

Maksat aluksi lainaa sekä siihen liittyviä kuluja (korko + muut kustannukset) takaisin samankokoisina lainanlyhennyksinä. Mikäli lainaan liittyvä viitekorko muuttuu, lainan takaisinmaksuerän suuruus muuttuu ylös- tai alaspäin viitekoron kehityksen pohjalta.

Tällöin uuteen lyhennyserään on laskettu mukaan lainan lyhennys ja muuttuneet korkokustannukset laina-ajan päätökseen saakka. Laina-aika on aina sama, mutta itse lyhennyserä voi nousta tai laskea.

Tasaerälaina

Lyhennät lainaa saman verran joka kuukausi, vaikka viitekorko muuttuisikin. Lyhennyserään liittyvien muutosten sijaan muutoksia tehdään laina-aikaan. Jos viitekorko nousee, laina-aika pitenee, kun taas viitekoron laskiessa laina-aika lyhenee.

Tasalyhennyslaina

Lainaa lyhennetään saman verran aina ja korkojen suuruus vaihtelee lainapääoman määrän ja viitekoron mukaan. Tasalyhennyslainassa kuukausierä on alussa muita isompi, mutta se laskee lainapääoman pienentyessä, jos koroissa ei tule muutoksia.

Muista, että voit aina lyhentää lainaa pikaisemmalla tahdilla kuin sopimuksessa on alun perin lukenut. Varmista kuitenkin sopimuksesta tai itse lainanantajalta, sisältyykö tähän ylimääräisiä kustannuksia.

Velkasuhteet ja niiden tärkeimmät asiat

Tässä vaiheessa käydään hieman lainan käsitettä hieman yksityiskohtaisemmin. Jokaisen, joka on ottamassa lainaa, on hyvä ymmärtää velkasuhteesta sekä lainasopimuksen sisällöstä. Ja kyllä, tämä kaikki on hyvä tiedostaa riippumatta siitä, haetko isoa vai pientä lainaa.

Lainan osapuolet

Lainaa voi suunnata ottamaan ihan tavallinen täysi-ikäinen henkilö (= luonnollinen henkilö) tai jokin juridinen toimija (= juridinen henkilö), kuten yritys tai pankki. Lainasopimuksessa on mukana aina vähintään kaksi osapuolta ja lainan takaisinmaksu tapahtuu joko kerralla tai osissa. Lainantarjoajalla on oikeus periä myöntämästään lainasta korkoa, jolla se tekee itse tuottoa.

Juridinen & luonnollinen henkilö

Juridinen henkilö:

 • Tunnetaan myös oikeushenkilönä
 • Kyse voi olla pääomien tai ja henkilöiden yhteenliittymästä
 • Kun on kyse lainasuhteesta, juridisena henkilönä voi toimia esimerkiksi yhdistys, pankki tai yritys

Luonnollinen henkilö:

 • Viitataan aina ihmiseen
 • Ihmisellä ei ole mahdollisuutta luopua oikeuskelpoisuudestaan
 • Kun on kyse lainasuhteesta, luonnollinen henkilö voi olla ihan tavallinen ihminen

Velkasuhde

Niiden osapuolten välille, jotka ovat mukana lainasopimuksessa, syntyy velkasuhde. Silloin lainantarjoajasta (esim. pankki tai muu lainapalvelu) tulee velkoja, jolle lainaa pitää maksaa takaisin korkoineen ja kuluineen päivineen. Lainanottajasta eli esimerkiksi sinusta tulee velallinen, jonka tarkoituksena on huolehtia siitä, että lainaa tulee lyhennettyä sopimuksen ehtojen puitteissa.

Suomessa samassa velkasuhteessa voi olla mukana myös kaksi henkilöä. Tällöin puhutaan yhteishakijasta tai rinnakkaishakijasta, tarkoittaen, että mukana olevat osapuolet tunnetaan yhteisvelallisina.

Laina itsessään koostuu hyvin monesta eri asiasta, joita tälläkin sivulla on käsitelty kattavasti läpi. Ennen kuin lähdet hakemaan lainaa, sinun pitää tietää vastaus vähintään näihin kysymyksiin:

 • Miten lainaa lyhennetään?
 • Mikä on laina ilman vakuuksia?
 • Miten lainan korko muodostuu?
 • Kuinka suuri lainan korko on halpa?

Mikä pankki myöntää helpoiten lainaa?

Siihen, mikä pankki myöntää helpoiten lainaa, ei löydy yhtä oikeaa vastausta. Lainatarjoukset ovat nimittäin aina henkilökohtaisia ja ne pohjautuvat pelkästään niihin tietoihin, jotka olet antanut hakemuksessa.

On siis käytännössä mahdotonta tehdä yleistystä siitä, miltä taholta lainaa saa kaikkein vaivattomimmin. Lähtökohtaisesti kaikki lainaa myöntävät yhtiöt haluavat toimia vastuullisesti ja turvallisesti, ja välttää turhat riskit. Siksi esimerkiksi on hyvin vaikea hakea lainaa luottotiedottomalle tai lainaa ilman tuloselvitystä.

Ainoa tapa saada tietää, mistä pankista tai lainapalvelusta voit saada lainaa, on täyttää lainahakemus. Sen sijaan, että täyttäisit jokaisen kohdalla hakemuksen yksitellen, voit hyödyntää Kulutusluotto.comia, joka kilpailuttaa kymmeniä eri lainantarjoajia puolestasi. Täytä näiltä sivuilta löytyvä ilmainen lainahakemus ja ota selvää, mistä voit saada lainaa heti tilille.

Lainaa turvallisesti: 5 vinkkiä

 • Lainaa ei lähtökohtaisesti kannata koskaan ottaa aiempien velkojen kuittaamiseen, koska silloin voit ajautua velkakierteeseen. Ainoa poikkeus tähän on yhdistelylaina, jonka avulla voit yhdistää monet pienemmät lainasi yhdeksi isoksi kokonaisuudeksi ja säästää kustannuksissa.
 • Älä ota enempää lainaa kuin mitä pystyt varmasti maksamaan takaisin lainaehtojen puitteissa. Älä myöskään hae netistä lainaa turhaan kulutukseen.
 • Jos toimit lainan yhteishakijana jollekin toiselle, muista, että olette yhdessä vastuussa lainan takaisinmaksusta. Mikäli toisella osapuolella tulee maksuvaikeuksia, joudut ottamaan lainan kontollesi ja hoitamaan sen kunnialla loppuun.
 • Koska olet kuluttaja, sinulla on oikeus peruuttaa laina 14 päivän sisällä. Tähän saat apua esimerkiksi lainantarjoajan asiakaspalvelusta.
 • Hae lainaa vasta todella tarkan harkinnan jälkeen hetken mielijohteen sijaan. Ja ennen kuin turvaudut lainaan, mieti ensiksi kaikki muut vaihtoehdot läpi. Voitko esimerkiksi saada tarvittavat parisataa euroa kasaan myymällä turhia tavaroita, tekemällä enemmän töitä tai pyytämällä sitä vanhemmiltasi/ystäviltäsi?

Edullinen Kulutusluotto.com

Hae järjestelylainaa

Hae järjestelylainaa heti Kulutusluotto.com palvelusta - lainojen uudelleenjärjestely selkeyttää taloutta ja säästää rahaa.


Lainavertailu

Kulutusluotto.com lainavertailu on nopea ja helppo tapa löytää edullinen ja sopiva laina netistä - lainojen vertailu on ilmaista eikä sido sinua mihinkään, joten se kannattaa aina.


Kulutusluottovertailu 2023

Kulutusluotto.com tarjoaa kattavan kulutusluottovertailun, jossa voit vertailla yli 30 eri pankin lainaehtoja. Löydä itsellesi sopivin kulutusluotto 1000 - 60000 euron väliltä, 1-15 vuoden laina-ajalla ja alkaen vain 4,19% korolla. Vertaile ja säästä!


Lainaa 1000 - 60000 euroa

Lainaa 50000 netistä

Hae lainaa 50000 euroa heti tilille ilman vakuuksia netistä - Kulutusluotto.com kilpailuttaa lainasi.


Lainaa 2000 euroa heti tilille

Hae lainaa heti 2000 euroa Kulutusluotto.com palvelusta.


Lainaa 30000 euroa

Hae kulutusluotto 30000 euroa heti tilillesi


Lainaa 40000 euroa

Hae lainaa 40000 euroa heti tilille netistä


Lainaa 60000 euroa

Hae lainaa heti 60000 euroa edullisesti ja vakuudettomasti Kulutusluotto.com kilpailutuksen avulla.


Ohjeita lainan hakijalle

Lainaa rinnaikkaishakijan kanssa

Lainaa heti rinnakkaishakijan avulla tilille - tätä kannattaa kokeilla suurempien lainasummien ja parempien lainaehtojen vuoksi. Hae lainaa heti tilille rinnakkaishakijan kanssa täältä!💰👀


Edullinen Laina

Hae edullista lainaa heti tilillesi netistä - Kulutusluotto.com tarjoaa yhden markkinoiden halvimmista luotoista - täytä hakemus ja katso tarjous💸


Lainaa yhteishakijan kanssa

Hae lainaa heti tilille yhteishakijan kanssa, näin voit saada paremman koron sekä lainaehdot. Hae yhdistelylaina heti tilille täältä.


Parhaat lainatarjoukset

Vertaa parhaat lainatarjoukset ja hae laina heti tilillesi.


Hae Pikalainaa

Hae pikalainaa heti tilille netistä 1000 - 60000€ Kulutusluotto.com palvelun avulla. Voit kilpailuttaa pikalainat nopeasti netissä hakemuksemme avulla, ja saat useita tarjouksia yhdellä hakemuksella. Päätös tulee nopeasti ja pikalainan voit saada tilillesi jo saman päivän aikana.