Rahoituslaitos

Rahoituslaitos on suomalainen lainanvälityspalvelu, jonka kautta voit hakea 100-50 000€ suuruista lainaa ilman vakuuksia tai takaajia. Laina voi olla pikavippi, pikalaina tai kulutusluotto, jonka käyttötarkoituksen määrität itse. Rahoituslaitos.fi lainanvälityspalvelun käyttö on täysin ilmainen lainanhakijalle eikä lainahakemuksen jättäminen tarkoita sitä, että lainanhakijan on hyväksyttävä lainatarjous jonka hän saa Rahoituslaitoksen kilpailutettua lainahakemuksen yhteistyökumppaneillaan.

Näin haet lainaa Rahoituslaitokselta

Kun haet käyttölainaa Rahoituslaitoksen verkkosivuilta löytyvän lomakkeen avulla, tarvitset suomalaisen sosiaaliturvatunnuksen. Olethan myös täysi-ikäinen ja luottotietosi ovat kunnossa, koska Rahoituslaitos tarkastaa luottotiedot ja mikäli maksuhäiriömerkintä löytyy, pankit eivätkä muut rahoitusta tarjoavat tahot voi silloin myöntää lainaa.

Täyttämällä maksuttoman lainahakemuksen alla olevasta linkistä saat parhaan mahdollisen lainatarjouksen valitsemallasi lainasummalla muutamassa minuutisssa. Pyytämällä tarjousta et sitoudu vielä mihinkään.

Useissa tapauksissa tarvitset käyttöösi myös verkkopankkitunnukset, joilla voit allekirjoittaa sähköisesti lainasopimuksen sopivan lainatarjouksen saatuasi. Mikäli haet isoa lainasummaa, varsinkin silloin lainansaantimahdollisuuksia parantaa se, että teet yhteishakemuksen rinnakkaishakijan kanssa ja näin parannnat lainansaantimahdollisuuksiasi.
Kuvankaappaus Rahoituslaitos.fi sivustolta
Kuvankaappaus Rahoituslaitos.fi sivustolta

Rahoituslaitos kilpailuttaa lainat

Rahoituslaitoksen lainanvälityspalvelun kautta voit saada lainahakemuksen kriteereihin perustuen edullisimman mahdollisen lainatarjouksen. Rahoituslaitos välittää hakemuksesi niille yhteistyökumppanilleen, jolta saatat saada kannattavimman ja edullisen lainatarjouksen. Tämän lainanhakupalvelun käyttäminen on maksutonta lainanhakijalle ja se säästää aikaa ja vaivaa, kun yhdellä lainahakemuksella voi saada suoraan edullisimman tarjouksen valmiiksi kilpailutettuun hintaan.

Henkilökohtainen lainatarjous

Tutustu hyvin lainatarjoukseen ja lainaehtoihin. Sopimuksen teet aina lainantarjoajan kanssa ja eri pankkien ja muiden rahoitusta tarjoavien tahojen lainaehdot, kuten korot, kulut ja muut lainaehdot vaihtelevat. Rahoituslaitos ei kanna minkäänlaista vastuuta rahoitussopimuksesta vaan se on aina lainanhakijan ja lainatarjouksen tehneen pankin tai muun rahoittajan välinen sopimus. Voit kysyä kuitenkin lisätietoa Rahoituslaitoksen asiakaspalvelusta sähköpostilla.

Rahoituslaitos faktaa

 • Lainasummat 100-50000€
 • Maksuaikaa 1-10 vuotta
 • Kilpailuttaa lainat puolestasi
 • Avoin kaikille yli 18-vuotiaille
 • Voit myös yhdistellä vanhat lainasi
 • Yli kymmenen yhteistyöpankkia
 • Nopea ja helppo lainahakemus
 • Asiakaspalvelu aina avoinna

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Käyttäjillämme on usein lisäkysymyksiä esittelemistämme lainapalveluista. Kokosimmekin alle useimmin esitetyt kysymykset koskien Rahoituslaitos.fi lainapalvelua. Kuinka lainan hakeminen tapahtuu? Lainan hakeminen Rahoituslaitoksen lainapalvelusta on helppoa, nopea ja joustavaa. Ensimmäisessä vaiheessa täytät ainoastaan nimesi sekä sähköpostiosoitteesi. Tämän jälkeen pääset täyttämään hakemuksen loppuun muiden henkilö-, tulo-, ja velkatietojen osalta. Mikäli hakemuksesi jää jossain vaiheessa kesken, voit jatkaa sitä milloin tahansa sinulel sähköpostitse lähetettävän linkin kautta. Rahoituslaitos.fi Mistä tiedän saaneeni parhaan mahdollisen lainatarjouksen? Rahoituslaitoksen yhteistyökumppaneina toimii yli kymmenen Suomen suurinta vakuudettomia lainoja tarjoavaa pankkia sekä lainantarjoajaa. Luonnollisesti joillakin näistä pankeista on tiukemmat kriteerit myöntää lainaa kuin toisilla. Hakemus lähetetään kuitenkin kaikille niille pankeille, joiden myöntökriteereiden sisään asiakas mahtuu. Rahoituslaitos.fi ei siis takaa lainatarjousta mikäli esimerkiksi asiakkaalla ei ole luottotietoja tai hänellä on muita vastaavia maksuhäiriöitä. Muussa tapauksessa Rahoituslaitos kilpailuttaa lainat tarjoajien kesken joskus useaankin kertaan ennen parhaan tarjouksen lähettämistä asiakkaalle. Sitooko lainahakemus minua? Ei tietystikään. Rahoituslaitoksen lainahakemus ja lainatarjoukset ovat aina täysin ilmaisia etkä vielä sitoudu yhtään mihinkään pyytäessäsi lainatarjouksia tai saadessasi sellaisen. Vasta saatuasi lainatarjouksen ja oltuasi tyytyväinen siihen, voit allekirjoittaa lainasopimuksen pankin sivuilla ja sitoutua lainaan sekä vastaanottaa rahat pankkitilillesi. Auttaako yhteishakija lainan saannissa? Varsinkin suurempien lainasummien kohdalla yhteishakija auttaa huomattavasti lainan saannissa, varsinkin jos molemmat hakijat käyvät töissä ja nauttivat säännöllistä palkkaa. Yhteishakijan puuttuminen ei kuitenkaan ole este suurempienkaan lainojen saannille. Tärkeintä on, että tulot riittävät lainan takaisinmaksuun, oli sitten kyse pienestä tai suuresta lainasta. Muutin mieleni enkä tarvitsekaan niin paljoa lainaa. Voinko hakea pienempää summaa? Tottakai. Täytät vain lainahakemuksen uudelleen haluamallasi lainasummalla ja takaisinmaksuajalla niin Rahoituslaitos.fi käsittelee sen täysin uutena lainahakemuksena. Näin voit siis hakea tarjouksia myös useille eri lainasummille niin halutessasi.

Rahoituslaitos lainakulut:

 • Asiakaskohtainen korko 4,19% – 50,5%
 • Lainasummasta riippuen avausmaksu 49€/99€/149€
 • Tilinhoitopalkkio 5€/kk
 • KSL: mukainen todellinen vuosikorko on 13,91% 10000 euron lainasummalle 5 vuoden takaisinmaksulla
 • Lopulliset kulut selville lainasopimuksesta

Rahoituslaitoksen sivuilta löytyvä lainataulukko on suuntaa antava ja sisältää esimerkkilaskelmat lainan kuluista. Jokainen asiakas saa tietää lopullisen lainakorkonsa ja muut lainaan liittyvät kulut vastaanotettuaan lainatarjouksen Rahoituslaitos.fi:ltä. Rahoituslaitoksen kautta lainojen kilpailuttaminen on helppo ja nopeaa eikä velvoita vielä yhtään mihinkään. Siksipä annamme 4/5 tähteä Rahoituslaitos.fi lainapalvelulle.Rahoituslaitos kokemuksia

Onko sinulla Rahoituslaitos kokemuksia? jaa ne meille alla olevalla lomakkeella. Kaikki asialliset ja hyvän tavan mukaiset kokemukset julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

 1. Vähän pitkähkö lainahakemus moniin muihin verrattuina.

  Plussaa kuitenkin se, että hakemuksen täytettyäni sain parissa tunnissa sopivan tarjouksen sähköpostiini ja pääsin eroon pikkuvipeistä sekä maksamaan vain yhtä lainaa kuukaudessa.

  Positiivinen kokemus.

Jaa kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*