Rahoitu.fi

Rahoitu.fi on palvelu, jonka avulla asiakas voi ilmaiseksi kilpailuttaa itselleen parhaiten sopivan lainan. Luotonhakija täyttää vain yhden hakemuksen ja tämän jälkeen palvelu välittää asiakkaalle eri lainanmyöntäjien tarjoukset. Palvelussa on listattuna useita lainanmyöntäjiä, joilla kaikilla on Suomen finanssivalvonnan hyväksyntä. Tämän vuoksi asiakas voi olla varma, että hänelle tarjotaan turvallista lainaa, parhain ehdoin.

Hae lainaa suoraan verkossa Rahoitu.fi verkkosivuilta

Lainan hakeminen onnistuu suoraan verkossa, ilman paperisten hakemusten täyttämistä. Lainahakemus Rahoitu.fi:ssä on vaivaton, luottamuksellinen ja asiakkaalle täysin maksuton. Lainaa voi hakea aina 500 eurosta 50 000 euroon. Laina-aikaakin on tarjolla runsaasti: 1-15 vuotta. Lainanhakija näkee selkeästi hakemusta tehdessään lainan arvioidun kuukausierän.

Alla olevasta linkistä voit täyttää lainahakemuksen Rahoitu.fi sivustolla ja saada ilmaiseksi parhaan lainatarjouksen hakemastasi lainasummasta. Hakemuksen täyttäminen ei sido sinua vielä mihinkään.

Lainaa hakiessa kannattaa harkita myös mahdollisuutta yhdistää aiemmat, usein kalliit, kulutusluotot yhdeksi lainaksi. On useimmiten edullisempaa lyhentää yhtä isompaa lainaa, sen sijaan, että maksaa korkoja useaan paikkaan. Rahoitu.fi:n kilpailuttamat lainat sopivat hyvin arjen yllättävien menojen rahoittamiseen. Lainat ovat vakuudettomia, joten voit unohtaa hankalat lainanhakuprosessit!
Kuvankaappaus Rahoitu.fi sivustolta
Kuvankaappaus Rahoitu.fi sivustolta

Lainan saannin vaatimukset

Lainahakemukseen tarvitaan tiedot asiakkaan henkilötietojen lisäksi myös tiedot tämän taloudellisesta tilanteesta ja työtilanteesta. Luotonantajia kiinnostaa luonnollisesti asiakkaan takaisinmaksukyky lainaamalleen summalle, joten hakemukseen täytetään työsuhteen muoto ja kuukausitulot. Säännöllisten tulojen ja täysi-ikäisyyden lisäksi lainanhakijalta vaaditaan se, ettei tällä ole maksuhäiriömerkintöjä rekisterissään. Säännölliset tulot voivat tarkoittaa palkkatulojen lisäksi eläketuloja.

Valitse sinulle sopivin tarjous

Hakemuksen jättämisen jälkeen asiakas jää odottamaan eri pankkien tarjouksia. Tarjoukset tulevat nopeasti, jopa minuuteissa. On hyvä huomata, että luotonmyöntäjät tekevät tarjouksensa asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Korko voi vaihdella henkilöstä riippuen. Ennen luoton hyväksymistä lainanhakija saa tietenkin tietoonsa hänelle määritellyn koron ja voi tehdä lainapäätöksen sen mukaan. Lainatarjouksia voi tulla myös useita, jolloin asiakas valitsee niistä itselleen sopivimman.

Paremmat lainamahdollisuudet rinnakkaishakijan kanssa

Pankki voi myös määritellä omien riskiarvioidensa perusteella lainallesi alemman lainasumman mitä olet hakenut. Paremmat mahdollisuudet saada lainaa on hakea lainaa yhdessä rinnakkaishakijan kanssa. Erityisesti henkilöt, jotka tarvitsevat yli 10 000 euron lainaa tai joilla on epäsäännölliset tulot, kannattaa hakea lainaa yhdessä esim. avo-tai aviopuolison kanssa.

Rahat nopeasti tilille

Kun olet hyväksynyt sinulle sopivimman lainatarjouksen, rahat siirtyvät tilillesi muutaman tunnin ja maksimissaan muutaman päivän sisällä. Voi olla, että pienemmät kulutusluotot siirtyvät käyttöösi nopeammin. Prosessin seuraaminen käy helposti Rahoitu.fi:n “Oma Rahoitu.fi”-palvelun kautta.

Takaisinmaksaminen käy helposti

Takaisinmaksuaika määräytyy valintasi ja pankin kriteereiden mukaan, ollen 1-15 vuotta. Lainanhakijan on hyvä ottaa huomioon, että laina-aika vaikuttaa kiinteästi myös takaisinmaksettavaan summaan. Yksinkertaisesti tämä tarkoittaa sitä, että mitä nopeammin maksat lainasi takaisin, sitä pienempi takaisinmaksettava summakin on. Lainan voi myös maksaa sovittua nopeammin pois, ilman lisäkuluja.

Rahoitu.fi pähkinänkuoressa:

 • Lainoja kilpailuttava palvelu
 • Lainatarjoukset asiakaskohtaiseen arvioon perustuen
 • Yli 18-vuotiaille
 • Haettavat lainasummat 500-50000 euroa
 • Laina-aika 1-15 vuotta
 • Mahdollisuus yhdistää kalliit kulutusluotot yhdeksi lainaksi
 • Paranna lainakelpoisuutta rinnakkaishakijan kanssa
 • Luottojen todellinen vuosikorko 4,9%-50,5%

Usein kysytyt kysymykset Rahoitu.fi:stä

Miten haen lainaa? Täyttämällä maksuttoman hakemuksen Rahoitu.fi:n nettisivuilla. Lainaprosessin sujuvuuden takaamiseksi hakemus tulee täyttää mahdollisimman tarkkaan ja rehellisesti. Mistä tiedän olevani lainakelpoinen? Lainakelpoisuus katsotaan yksilöllisesti. Perusedellytykset luoton saamiseksi ovat 18 vuoden ikä, säännölliset tulot ja se, ettei hakijalla ole maksuhäiriömerkintöjä. Eri luotontarjoajilla voi olla erilaisia ehtoja lainanmyöntämistä kohti. Esimerkiksi ikäraja voi olla korkeampi. Miten lainan korko muodostuu? Lainan korko vaihtelee pankista, lainamäärästä ja takaisinmaksuajasta riippuen. Jokainen pankki myös tekee yleisarvion asiakkaasta tämän tietojen perusteella ja muodostaa tämän arvion perusteella yksilöllisen korkoprosentin. Rahoitu.fi Kuinka pian saan rahat käyttööni? Tämä riippuu täysin valitsemastasi lainanantajasta. Rahojen siirtyminen voi kestää lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen muutaman tunnin tai joissakin tapauksissa maksimissaan muutaman päivän. Mikä on “Oma Rahoitu.fi”? Kyseessä on Rahoitu.fi:n palvelu, jossa asiakas voi vertailla saamiaan lainatarjouksia ja hyväksyä valitsemansa lainan. Palvelussa asiakas voi myös seurata lainanhakuprosessiaan. Miten maksan lainani takaisin? Valitse luottoa hakiessasi sinulle sopivin takaisinmaksuaika, jolloin näet arvion maksettavaksi tulevasta kuukausierästä. Saat lopullisen tiedon kuukausierästä valitsemastasi lainatarjouksesta. Laina maksetaan takaisin kuukausittain pankkisiirrolla. Onko palvelun käyttäminen turvallista? Rahoitu.fi on täysin turvallinen palvelu. Se noudattaa tietosuojaa määrääviä lakeja, joten asiakas voi olla varma, että hänen tietonsa ovat turvassa. Onko Rahoitu.fi palvelun käyttö todella ilmaista? Rahoitu.fi rahoittaa toimintansa edustamiltaan pankeilta saamillaan palkkioilla. Tämän vuoksi asiakkaan ei tarvitse maksaa palvelusta euroakaan.

Rahoitu.fi kilpailuttamien lainojen lainakulut

 • Todellinen vuosikorko 4.9% – 50,5%
 • Lainoihin tavallisesti tulee kuukausierään laskutuslisä ja lainan avausmaksu. Nämä maksut Selviävät kunkin lainan palveluhinnastosta.
 • 10 000 euron lainamäärällä ja viiden vuoden maksuajalla arvioitu kuukausierä on 264€

Luoton hakeminen on tehty nyt todella helpoksi Rahoitu.fi:n avulla. Muutaman minuutin työn ja pienen panostuksen voimin asiakkaalle avautuu mahdollisuus valmiiksi kilpailutetun lainan hakemiseen. Oli kyseessä sitten lomamatkan suunnittelu, remonttilaina vai mikä tahansa rahantarve, sinun kannattaa tarttua tilaisuuteen ja olet askeleen lähempänä unelmiasi! Rahoitu.fi on oikein näppärä ja helppokäyttöinen lainapalvelu, jonka kautta lainapäätöksen saa nopeasti parhaalla mahdollisella hinnalla, joten siksi 4/5 tähteä.Rahoitu.fi kokemuksia

Onko sinulla Rahoitu.fi kokemuksia? jaa ne meille alla olevalla lomakkeella. Kaikki asialliset ja hyvän tavan mukaiset kokemukset julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Jaa kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*