Ostosraha

Yksi OPR-Vakuus Oy:n rahoituspalvelu on Ostosraha.fi, jonka kautta voit hakea kulutusluottoa 400-10000€. Voit määrittää myös toivomasi takaisinmaksuajan 1-6 vuodeksi ja lainalaskurilla voit laskea jo tässä vaiheessa takaisinmaksuerät, jotka kyseisillä summilla tulisit maksamaan kuukausittain. Korko vaihtelee hieman riippuen summasta ja takaisinmaksuajasta. Lainan kuukausierät ovat aina samansuuruisia.

Näin haet Ostosrahaa

Lainaa voit hakea ja saada, jos olet yli 20-vuotias maksukykyinen ja luottotietosi on kunnossa. Täytä hakemus ja lähetä se, niin saat 15 minuutin sisällä lainapäätöksen ja rahat maksetaan tilillesi myös vartissa, jos haet lainaa asiakaspalvelun aukioloaikoina ja OPR-Vakuus Oy:llä on yhteistyösopimus tilipankkisi kanssa. Muutoin rahat maksetaan viimeistään seuraavana aamuna. Maksutapahtumasta saat Ostosrahan asiakaspalvelulta tekstiviestin.

Alla olevasta painikkeesta pääset täyttämään lanahakemusta Ostosrahan lainapalvelussa. Sivulla olevalla lainalaskurilla näet heti lainan kustannukset valitsemallasi maksuajalla.

Uudet asiakkaat voivat hakea Ostosrahaa 400-5000€. Vanhoille asiakkaille tai lisälainan hakijoille lainaa myönnetään aina 10000€ saakka.

Vanhaan lainaan saatavilla myös korotusta

Mikäli sinulla on jo Ostosraha-laina, voit hakea lainan korotusta aina 10000 euroon asti. Tämä edellyttää, että olet maksanut edellistä lainaasi takaisin säntillisesti kuuden kuukauden ajan tai vähintään 30% edellisen lainasi pääomasta. Saatuasi myönteisen lainapäätöksen lisälainasta, maksetaan pankkitilillesi hakemasi lainasumman ja vanhan lainasi erotus. Lainan kokonaissaldo ei siis voi ylittää missän vaiheessa 10000€.

Kuvankaappaus Ostosraha.fi sivustolta
Kuvankaappaus Ostosraha.fi sivustolta

Ostosrahan OPR-Online palvelu auttaa lainan hallinnoimisessa

Ostosrahan verkkosivuilta löytyy OPR-Online-palvelu, jonka kautta voit hakea lainaa. Kirjaudu ensin verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella palveluun. Jos olet vanha asiakas, voit kirjautua myös matkapuhelinnumerollasi sekä PIN-koodilla, jonka olet saanut asiakaspalvelusta.

Mitä Ostosrahan hakemiseen tarvitaan?

Lainan hakemiseen tarvitset verkkopankkitunnukset ja matkapuhelinliittymän. Matkapuhelinliittymä voi olla myös salainen tai Prepaid-liittymä. Verkkopankkitunnuksien sijasta mahdollista on tunnistautua myös mobiilivarmenteella. Lainan saamisen edellytyksenä on myös se, että lainanhakija on Suomen kansalainen ja hänen vakituinen asuinpaikka on Suomessa.

Helppo ja selkeä takaisinmaksusuunnitelma

Lainan maksat takaisin kuukausittain tasasuuruisissa maksuerissä kotiin saapuvan laskun mukaisesti. Jos sinulla on vaikeuksia maksaa sovittuja kuukausieriä, voit ottaa yhteyttä Ostosrahan asiakaspalveluun ja neuvotella, millä takaisinmaksu onnistuisi. Voit saada esimerkiksi vuosittain maksuvapaita kuukausia jopa kolme tai tehdä maksusuunnitelma erääntyneiden kuukausierien osalta.

Ostosraha faktaa

 • Lainaa 400-10000€
 • Laina-aika 1-6 vuotta
 • Vanhaa lainaa voi korottaa
 • Lainapäätös heti
 • Rahat tilille 15 minuutissa
 • Online palvelu lainan hallinnointiin
 • Ikäraja 20-vuotta

Käyttäjiemme kysymää

Sivustomme käyttäjillä herää usein kysymyksiä eri lainapalveluista, joita muuten ei artikkelista välttämättä kävisi ilmi. Kokosimme alle muutamia ja vastaukset niihin. Olen 20-vuotias. Hain 1000€ lainaa, sain vain 400€ miksi? Vaikka 20-vuotias pystyy hakemaan lainaa Ostosrahalta, on 400€ suuremmat lainasummat vain yli 21-vuotiaiden käytettävissä Näin Ostosraha ja OPR-Vakuus voi myös suojata juuri täysi-iän saavuttaneita ja vielä opiskelevia henkiilöitä mahdolliselta ylivelkaantumiselta. Ostosraha lainaa 400-10000€ Hain uutena asiakkaana 10000€ lainaa, en saanut. Miksi? Uusille asiakkaille lainasumma on 400-5000€. Uutta lainaa vanhana asiakkaana tai lisälainaa aina 10000€ asti pääset hakemaan hoidettuasi lainaasi moitteetta ja maksaessasi kuukausieriä takaisin vähintään 6 kuukauden ajan tai vaihtoehtoisesti kun olet maksanut 30% vanhan lainasi alkuperäisestä pääomasta. En saanutkaan rahoja heti tililleni, kuten luvattiin. Miksi? Ostosraha tekee tilisiirtoja joka päivä kello 8-22 välisenä aikana. Danske Bankin, Aktia Pankin, Handelsbankenin, Osuuspankin, Nordean tai Säästöpankin asiakkaiden tileille rahat siirtyvät viiveettä. S-pnakin maksuja ajetaan päivittäin kello 8.00, 11.00, 14.00, 18.00 ja 22.00. Mikäli käytössäsi on jokin muu kuin yksi edellämainituista pankeista, kestää rahansiirto pankkitilille 1-2 pankkipäivää. Olen maksuvaikeuksissa. Voinko saada joustoa? Kyllä. Ostosraha.fi palvelussa voit esimerkiksi muuttuneissa elämäntilanteissa saada maksuerällesi lisää maksuaikaa tai tehdä maksusopimuksen maksuerän jakamisesta 2-3 pienempään erään. Voit tehdä maksusopimuksen OPR-Online palvelussa tai ottamalla yhteyttä Ostosrahan asiakaspalveluun. Maksujärjestelykulu on 10-20 euroa. Voit lisäksi saada 1-3 maksuvapaata kuukautta tuleviin laskuihin, jotta saat taloutesi tasapainoon. Maksuvapaista kuukausista peritään 10 euron järjestelypalkkio sekä normaali luottokorko maksuvapailta kuukausilta.

Ostosraha lainakulut:

 • Kiinteä luottokorko 24,90% koko laina-ajan
 • Suurin todellinen vuosikorko on 49,93%
 • Todellinen vuosikorko 10000€ lainalle 72kk takaisinmaksuajalla on 29,74%
 • Takaisinmaksettava kokonaissumma sisältää kaikki kulut

Ostosraha on oikein sopiva lainapalvelu 1-2 vuoden takaisinmaksuajalla oleville lainoille, sillä rahat saa ulos ykeisimpien pankkien pankkitilille 15 minuutin kuluessa hakemuksesta ja lisälainaakin on tarjolla. Pidemmillä maksuajoilla lainasta maksettu euromääräinen kokonaiskorko suhteessa lainapääomaan voi kuitenkin muuttua yllättävän kalliiksi, joten maksuajan valinnan kanssa on syytä olla tarkkana ja harkita vielä kerran, riittäisikö lyhyempi maksuaika. Siksipä 3/5 tähteä.Ostosraha kokemuksia

Onko sinulla Ostosraha kokemuksia? jaa ne meille alla olevalla lomakkeella. Kaikki asialliset ja hyvän tavan mukaiset kokemukset julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Jaa kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*