Luottotili – Meiltä 2000-50000€ luottotilit

Luottotili (tai tililuotto) on tyypillisesti luottomuoto, joka on jatkuvasti asiakkaan käytettävissä. Luottotili muistuttaa siis hieman kaikille tuttua luottokorttia. Luottotilin tapauksessa asiakkaalla ei kuitenkaan ole käytössään maksukorttia, vaan luottotililtä voi nostaa rahaa tilille esimerkiksi tekstiviestillä tai verkkopalvelun kautta.

Näin luottotili toimii

Luottotilin toimintaperiaate on, että asiakas saa käyttöönsä luottorajan tai luottolimiitin. Luottorajan suuruus vaihtelee eri lainantarjoajien välillä, ja eri asiakkaille saatetaan myöntää erikokoinen luottoraja. Asiakas voi myös itse vaikuttaa luottorajan suuruuteen. Kuukausittainen luottoraja voi luottotilipalveluissa olla jopa kymmeniä tuhansia euroja. Kun asiakkaalle on myönnetty luottoraja, hän voi nostaa omalle pankkitililleen luottoa haluamiaan määriä. Luottotilistä riippuen rahan nosto tilille on voitu rajoittaa aikavälille 7–23 kuten pikavippien nosto. Lain mukaan luottotililtä saa kuitenkin nostaa rahaa myös öisin, joten luottotilipalveluista saa todennäköisesti rahaa myös öisiin tarpeisiin, kuten esimerkiksi Ferratum lainapalvelusta.

Suosituimmat luottotilit 2017

Tutustu Credit24 lainapalveluun

Credit24

Credit24 tarjoaa luottorajan aina 4000 euroon saakka. Ensimmäisen noston saat Credit24 luottotililtä aina täysin ilman nostokuluja. Seuraavista nostoista veloitetaan 6,95% nostopalkkio sekä laina-ajalta vuotuinen nimelliskorko luottosopimuksen mukaisesti. Credit24 on ollut jo vuosia kuluiltaan edullisimpia luottotilejä.

Lue lisää ja hae Credit24 lainaa tästä

Lue lisää Ferratum lainantarjoajasta

Ferratum

Ferratum on huippusuosittu luottotilipalvelu, jonka luottolimiitti on hiukan pienempi, 2000€. Ferratumilta lainaa saa nostettua myös yöllä. Ferratumin muina etuina on uusille asiakkaille tarjottava koroton ja kuluton vippi max. 300€ kuukaudeksi sekä jatkuvat alennuskoodit vanhoille asiakkaille, joilla lainan nostokuluista saa jopa 100% alennuksia.

Tsekkaa Ferratumin lainatarjonta tästä

Katso Komplett Bank lainatarjous

Komplett Bank

Komplett Bank on oiva valinta sellaiselle, joka tarvitsee hieman reilumpaa käyttövaraa. Komplett Bankilta nimittäin voi saada tilin luottorajaksi jopa 50000€! Erikoisuutena Komplett Bankilla on, ettei sille ole määrätty kiinteitä takaisinmaksueriä tai minimilyhennystä, vaan voit pitää muutoin maksuvapaan kuukauden vaikka joka kuukausi, kunhan maksat kertyneen luottokoron.

Katso Komplett Bankin tarjous tästä

Luottotilit korvaavat pikavipit

Luottotilipalveluita kehitetään pikavippien korvaajiksi vuonna 2013 tapahtuneen lakimuutoksen jälkeen, joten luottotileillä on paljon yhteistä pikavippien kanssa. Kun haet luottotiliä, luottopäätös tehdään yleensä heti. Hakemus tehdään tutulla tavalla lainapalvelun verkkosivuilla, ja tarvitset luottotilihakemuksen tekoa varten verkkopankkitunnukset. Kun luottotili on myönnetty, asiakas voi saman tien nostaa luottoa tililleen. Rahat saa useimmiten tilille heti, aivan kuten pikavippien kohdallakin. Uuden lain mukaan lainan hakemiseen liittyvistä tekstiviesteistä ei enää toukokuun 2013 jälkeen saa periä ylimääräisiä maksuja, joten yllättäviä tekstiviestikustannuksiakaan ei tarvitse pelätä.

Lainaa tarpeen mukaan ja vararahastoksi

Luottotilin avulla lainaa voi siis saada 50 eurosta useisiin tuhansiin euroihin. Myös lainasummien puolesta luottotili sopii siis hyvin pikavippien korvaajaksi. Kun käytössäsi on luottotili, maksat vain niistä lainasummista, jotka nostat pankkitilillesi ja loppuosa lainasta toimii vararahastonasi. Lainasta peritään korkoa ja mahdollisesti muita maksuja, kuten nostopalkkioita. Luottotililtä nostettua lainaa maksetaan takaisin enimmäkseen kerran kuukaudessa. Voit yleensä vaikuttaa itse siihen, kuinka suuria kuukausieriä haluat maksaa. Luottotilin merkittävä ero pikavippeihin on se, että voit nostaa uutta lainaa, vaikka et olisi vielä maksanut kaikkea vanhaa lainaasi. Uutta luottoa voi nostaa, kunhan luottotilillesi määritelty luottoraja ei ylity. Luottotilipalvelut kannattaa vertailla huolellisesti, jotta löydät edullisimman ja omiin tarpeisiisi parhaiten sopivan luottotilin.