Luottokortti

6.6.2017 admin 0

Luottokortti tai maksuaikakortti on pankkikortin tapainen kortti, jonka avulla voit tehdä ostoksia luotolle. Käytännössä tämä tarkoittaa siis sitä, että saat heti lainaa ilman vakuuksia ostoksen tehdessäsi. Luottokortteja tarjoavat useat yritykset, ja esimerkiksi jotkin kauppaketjut tarjoavat omia luottokorttejansa, joilla on mahdollista tehdä ostoksia niiden omissa kaupoissa. Lue koko artikkeli luottokorteista!

Luottotili – Meiltä 2000-50000€ luottotilit

6.6.2017 admin 0

Luottotili on tyypillisesti luottomuoto, joka on jatkuvasti asiakkaan käytettävissä. Luottotili muistuttaa siis hieman kaikille tuttua luottokorttia. Luottotilin tapauksessa asiakkaalla ei kuitenkaan ole käytössään maksukorttia, vaan luottotililtä voi nostaa rahaa tilille esimerkiksi tekstiviestillä tai verkkopalvelun kautta. Luottotilin toimintaperiaate on, että asiakas saa käyttöönsä luottorajan tai luottolimiitin.

Kulutusluotot – Katso edullisimmat

16.3.2012 admin 0

Kulutusluotot tarkoittavat todellisuudessa kaikkia erilaisia kuluttamiseen otettavia lainamuotoja – jopa autolainoja. Puhekielessä kulutusluotoiksi mielletään yleensä kuitenkin noin 500 – 10 000 euron suuruiset luotot.

Käyttöluotto – Nopea lainapäätös

16.3.2012 admin 0

Käyttöluotto tarkoittaa täysin samaa asiaa, kuin kulutusluotto. Käyttöluotot ovat Suomen yleisin lainamuoto, ja niitä on yli satakertainen määrä esimerkiksi pikavippeihin verrattuna. Sivustoltamme löydät paljon tietoa erilaisista käyttöluotoista, sekä tietysti luotettavimmat, edullisimmat sekä turvallisimmat niitä tarjoavat palvelut. Klikkaa nyt ”Lue lisää” –painikkeesta ja saat tietää kaiken käyttöluotoista!

Käyttölaina – Edullisimmat palvelustamme

15.3.2012 admin 0

Käyttölainaa voi hakea helposti ja nopeasti netin kautta. Kyseessä on vastaava lainatuote kuin esimerkiksi pikavippi, kulutusluotto, pienlaina tai käyttöluotto. Käyttölainan suuruus vaihtelee palvelukohtaisesti. Kyseessä voi olla pieni, pikavipin tyylinen 50–2000 euron lainatuote tai sitä suurempi, useamman tuhannen euron kulutusluotto.

Tililuotto – Tililuotot esiteltyinä

14.3.2012 admin 0

Kun asiakkaalle myönnetään tililuotto, hän saa jatkuvasti käytettävissä olevan luottorajan. Tililuottoa voi hyödyntää lähes yhtä vapaasti kuin luottokorttia, mutta tililuottoa ei välttämättä nosteta kortin avulla, vaan esimerkiksi tekstiviestillä tai verkkopalvelun kautta.Erilaiset kulutusluotot jaetaan tililuottoihin ja kertaluottoihin. Kertaluotto on nimensä mukaisesti kertaluontoinen luotto, esimerkiksi pikavippi. Tililuotto on puolestaan jatkuva kulutusluotto, joka on asiakkaan käytössä niin kauan, että luottosopimus puretaan.