Kulutusluotot – Katso edullisimmat

Kulutusluotto tai käyttöluotto on luotto, joka otetaan nimensä mukaisesti kuluttamiseen. Kulutusluotto -termi käsittää kaikki niin vakuudelliset kuin vakuudettomatkin luotot, ja monesti esimerkiksi myös autolainat lasketaan kulutusluotoiksi. Kulutusluottoja tarjoavat tietysti pankit, mutta myös nykyään varsin laajalti netissä toimivat, kulutusluottojen tarjoamiseen keskittyneet palvelut, joista on mahdollista saada niin vakuudellisia kuin vakuuksettomiakin kulutusluottoja.

Kulutusluottojen vuosikorot vaihtelevat normaalisti muutamien prosenttien ja muutamien kymmenien prosenttien välimaastossa. Takaisinmaksuaikaa kulutusluotoille annetaan muutamista kuukausista jopa kymmeniin vuosiin. Tarkkoja määritelmiä vuosikoroista tai takaisinmaksuajoista on kuitenkaan vaikea antaa juuri sen takia, että sana kulutusluotto käsittää niin monet erilaiset lainat. Lisäksi lainojen korkoon vaikuttaa mm. se, onko kulutusluotto vakuudellinen vaiko vakuudeton.

Kulutusluotot ovat olleet hyvin suosittu lainamuoto jo vuosikymmenien ajan, ja esimerkiksi pikavippeihin verrattuna kotitalouksilla on erilaisia kulutusluottoja yli 350-kertainen määrä. Aiemmin kulutusluottoja haettiin vain pankeista, mutta nykyään tekniikan kehittyminen on mahdollistanut kulutusluottojen hakemisen omalta kotisohvalta. Näin voit siis välittömästi reagoida, jos esimerkiksi televisiosi sattuu hajoamaan. Haet vain sopivan suuruisen kulutusluoton ja suuntaat televisio-ostoksille.

Vaikka kulutusluotot ovat suuruudeltaan monesti hyvinkin suuria, voit maksaa ne tarpeesi mukaan jopa erittäin pienissä kuukausittaisissa takaisinmaksuerissä. Koko ajan kiristyvän kilpailun johdosta kulutusluotot ovat tänä päivänä todella edullisia, joten kulut eivät kasva törkeän suuriksi pitkilläkään takaisinmaksuajoilla.

Olemme tällä sivustolla keskittyneet netissä toimiviin kulutusluottopalveluihin, joista on mahdollista saada kulutusluotto heti. Vaikka siis esimerkiksi pikalainat ja autolainatkin voitaisiin ajatella kulutusluottoina, emme vertaile niitä tässä yhteydessä, koska erilaisia lainatyyppejä on hyvin vaikeaa vertailla keskenään. Ei ole väliä, onko tavoitteenasi saada kulutusluotto ilman vakuuksia, vai vakuudellinen kulutusluotto, löydät sen sivustoltamme edullisimpaan mahdolliseen hintaan!