Komplett Bank

Komplett Bank on täysin uudenlainen, norjalainen verkossa toimiva pankki. Se on saavuttanut kotimaassaan luotettavan ja nopean pankin meriitit ja nyt Komplett Bankin laina on tarjolla myös suomalaisille. Pankin erityisosaaminen on kulutusluotoissa ja sen kautta pystyy hankkimaan omaan elämäntilanteeseen sopivan, joustavan lainavalinnan.

Komplett Bank tarjoaa lainaa jopa 50 000 euroa

Komplett Bankin tarjoamat kulutusluotot ovat joustoluottoja ja suuruudeltaan 1000 – 50 000 euroa. Joustoluotto, eli Käyttöluotto on lainatuote, jota voi nostaa oman tarpeen mukaan, aina myönnettyyn luottorajaan saakka. Lainojen nostoissa ei ole rajoitteita, rahaa nostetaan silloin kun sitä tarvitsee, aivan kuten perinteisen luottokortin kanssa toimittaessa. Lainaa varten ei tarvitse minkäänlaisia vakuuksia eikä takaajia, mutta tiettyjen perusehtojen tulee täyttyä lainakelpoisuuden saavuttamiseksi. Asiakkaan tulee olla vähintään 23-vuotias. Hänellä täytyy olla säännölliset kuukausitulot, joka tarkoittaa eläketuloa tai työikäisillä tietenkin palkkaa. Lainanhakijalta vaaditaan myös viimeisen kolmen vuoden ajalta pysyvää asumista suomessa, sekä luottotietoja, joissa ei ole maksuhäiriömerkintöjä.

Alapuolella näkyvästä linkistä pääset täyttämään lainahakemuksen suoraan Komplett Bankin sivuille. Täyttämällä ilmaisen lainahakemuksen näet, minkäsuuruisen joustoluoton Komplett Bank voi sinulel myöntää.

Oikeasti joustava joustoluotto

Komplett Bankin erikoisuutena on lainan takaisinmaksuun liittyvät toimet. Lainalle ei aseteta hakuvaiheessa kiinteää takaisinmaksuaikaa, eikä siinä ole kuukausittaista lyhennysvelvollisuutta. Asiakas voi halutessaan maksaa aluksi vain kuukausittaiset korot ja kulut ja aloittaa lainan lyhentämisen vasta myöhemmin. Toisaalta lainan voi myös maksaa kokonaisuudessaan takaisin milloin asiakas itse näin haluaa. Kuukausittain maksetaan korkoja ja kuluja vain nostetusta lainamäärästä. Lainasta kokonaisuudessaan kertyviin kuluihin vaikuttaa tietenkin myös se, missä ajassa asiakas lainansa hoitaa.

Kuvankaappaus Komplettbank.fi sivustolta
Kuvankaappaus Komplettbank.fi sivustolta

Lainahakemus helposti verkossa

Lainaa haetaan nopeasti ja turvallisesti Komplett Bankin verkkopalvelussa. Asiakas voi aluksi arvioida omaa maksukykyään verkkosivuilta löytyvällä yksinkertaisella lainalaskurilla. Varsinaiseen hakemukseen täytetään toivotun luottorajan lisäksi asiakkaan henkilökohtaiset tiedot ja tulotiedot. Kun hakemus on käsitelty pankissa, asiakas saa päätöksestä tiedon sähköpostiinsa. Lainatarjouksessa ilmoitettu lainan nimelliskorko perustuu asiakkaan taloudelliseen tilanteeseen sekä lainasummaan ja on muodostettu pankin riskienhallintaprossin tuloksena.

Lainaturvavakuutus tuo turvaa yllättäviin elämäntilanteisiin

Halutessaan asiakas voi hakea omalle takaisinmaksukyvylleen turvaa erillisen lainaturvavakuutuksen avulla. Vakuutus auttaa asiakasta hoitamaan luoton kuukausittaisen lyhennyksen, mikäli asiakas menettää työnsä, sairastuu tai menehtyy. Lainaturvaa haetaan samalla hakemuksella kuin varsinaista lainaakin. Sen kuukausimaksu on 0,3% joustoluoton siitä kokonaissaldosta, joka on käytössä kunkin kuukauden lopussa.

Komplett Bank pähkinänkuoressa

  • jopa 50 000 euron joustoluotto
  • Joustava takaisinmaksu
  • Mahdollisuus lyhennysvapaisiin kuukausiin
  • Vapaaehtoinen lainaturvavakuutus
  • yli 23-vuotiaille

Usein kysytyt kysymykset Komplett Bankista

Riippumatta huolellisesta ja puolueettomasta esittelystämme, sillöin tällöin kävijölillämme ilmenee kysymyksiä Komplett Bankiin liittyen. Siksipä kasasimme muutamia eniten mieltä askarruttaineita kysymyksiä ja vastauksia alle. Miten pitkä laina-aika todellisuudessa voi olla? Laina-ajalle ei ole asetettu rajoitteita, (lukuun ottamatta yli 64-vuotiaita asiakkaita, joiden laina-aikaa on rajoitettu, katso lisätietoja Komplett Bankin verkkopalvelusta) joten voit ottaa niin monta lyhennysvapaata kuukautta kuin haluat. Asiakkaan tulee kuitenkin maksaa kuukausittain nostetusta lainasummasta kertyneet korot ja kulut eli lainan vähimmäissumma. Voinko maksaa Komplett Bankin lainalla aiempia luottoja? Kyllä voit. Ilmoita lainaa hakiessasi haluavasi jälleenrahoittaa sillä lainojasi ja toimita pankille lista avoimista luotoistasi, joista ilmenee lainojen tiedot. Jälleenrahoittaminen on hyvä idea, jos sinulla on paljon korkeakorkoisia kulutusluottoja tai osamaksusopimuksia. Lainojen keskittäminen yhteen, säästää useimmiten asiakkaalta paljon rahaa ja vaivaa. Miten nopea lainaprosessi on? Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja helppoa. Komplett Bank käsittelee varsin lyhyessä ajassa hakemuksen ja ilmoittaa asiakkaalle oman tarjouksensa lainasummasta. Joskus, erityisesti suurien lainasummien yhteydessä, pankki voi pyytää hakemuksen liitteeksi esim. palkka- tai verotustodistuksia. Asiakas voi lähettää nämä pankille kätevästi sähköpostilla. Laina on nostettavissa heti, kun Komplett Bank on ehtinyt tarkastaa toimitetut dokumentit. Parhaimmillaan asiakas voi siis saada rahat tililleen jo samana päivänä kun on hakenut lainaa. Onko Komplett Bankilla omaa konttoria? Komplett Bankilla ei ole fyysistä konttoria, missä asioidaan paikan päällä. Lainanhakuprosessi tapahtuu kokonaisuudessaan netissä. Tämä helpottaa laina-asioissa asiointia suuresti, koska asiakkaan ei tarvitse ehtiä pankkiin sen aukioloaikojen puitteissa vaan tämä voi tehdä hakemuksen suoraan kotikoneelta. Pelkästään internetissä toimiminen tuo myös kustannustehokkuutta pankin toimintaan. Mihin yhteys ongelmatilanteessa, onko pankissa asiakaspalvelua? Komplett Bankilta löytyy oma asiakaspalvelu, jossa voi asioida suomeksi. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä laina-asioihin liittyen maanantaista perjantaihin klo. 9.00-16.00. Arkipyhinä palvelu on suljettu. Asiointitavat asiakaspalveluun ovat puhelinyhteys ja sähköpostiviesti.

Komplett Bankin lainojen hinnat

  • Lainan avausmaksu max.195 €, rippuen lainasummasta
  • Nimelliskorko 4,9 % – 19,9 %
  • Tilinhoitopalkkio 5€ kuukausittain
  • Todellinen vuosikorko 14,9% 10 000 euron ja viiden vuoden esimerkkilainalle

Komplett Bank lainatuotteineen, on tervetullut lisä suomen lainamarkkinoille joustavien takaisinmaksuehtojensa vuoksi. Voit hakea ja nostaa lainaa nyt ja maksaa sitä takaisin siinä tahdissa, mikä sinulle parhaiten sopii. Voit varata unelmien lomamatkan tai remontoida viimein asuntosi, kaiken tämän mahdollistaa Komplett Bankin joustoluotto. Tee hakemus jo tänään, helposti netissä!