Ferratum

Ferratum on toiminut vuodesta 2005 alkaen. Se on suomalainen yritys, joka toimii nykyään yli 21 maassa. Ferratum myöntää 300€ pikavippiä, joka on koroton ja kuluton uusille asiakkaille. Pikavipin takaisinmaksuaika on enintään kuukausi. Ferratum Joustava-luotto tarjoaa suuremman luottotilin, joka voi olla enintään 2000€ lainakatolla sekä maksuajan asiakkaan valinnan mukaan.

Näin Ferratum lainan hakeminen toimii

Luottoa voi hakea 21 vuotta täyttänyt henkilö, jolla luottotiedot ovat kunnossa. Lisäksi Ferratum edellyttää, että hakijalla on henkilökohtainen pankkitili, sähköpostiosoite ja toimiva matkapuhelinliittymä. Hakija tarvitsee myös verkkopankkitunnukset, joilla hän tunnistautuu palveluun, kun hän kirjautuu ensimmäistä kertaa omille sivuille ja hakee lainaa.

Alennuskoodilla FEDIILI saat -50% alennuksen joustoluoton nostokuluista 31.7.2017 asti max. 1000€ lainanostosta. Hyödynnä alennuskoodi alla olevasta linkistä.

Lainanhakuprosessi on yksinkertainen. Ensin asiakas valitsee summan, jonka hän maksimissaan haluaa nostaa. Sen jälkeen asiakas täyttää hakemuksen ja lähettää sen, jonka jälkeen hän saa luottopäätöksen varsin pian joko suoraan Ferratumin sivuilla tai sähköpostitse. Kun asiakas tekee noston, maksetaan rahat tilille yleensä alle viidessä minuutissa. Ferratumin asiakaspalvelu on avoinna ympäri vuorokauden. Luoton avauksesta ei veloiteta Ferratumilla mitään, kuten ei myöskään kiinteitä kuukausimaksuja. Joustava luoton käytöstä veloitetaan 7,5% nostopalkkio, mikä on yksi markkinoiden edullisimmista. Kuukausikorko avoimelle lainasaldolle on noin 8,6%.
Kuvankaappaus Ferratum.fi sivustolta
Kuvankaappaus Ferratum.fi sivustolta
Ferratum tarjoaa jatkuvasti useita eri alennuskoodeja asiakkailleen, joilla saat yleensä 50% tai jopa 100% alennuksen lainan nostokuluista. Näin säästät selvää rahaa kun tarkkailet Ferratum alennuskoodeja.

Ferratum Plus-laina suurempiin tarpeisiin

Ferratumilta voit hakea apua helposti myös suurempiin menoeriin. Tarjolla on Plus-laina tuotenimellä kulkeva kulutusluotto, joka voi olla suuruudeltaan jopa 5000€. Takaisinmaksuaikaa Plus-lainalle myönnetään 12-36 kuukautta ja vuotuinen nimelliskorko on aina 78%.

Luotto on käytettävissäsi vuorokauden ympäri

Toisin kuin missään muussa lainapalvelussa, myönnetystä Ferratum joustoluotosta voi tehdä nostoja ihan mihin tahansa vuorokauden aikaan ja missä tahansa. Rahat maksetaan tilille aina samantien riippumatta kellonajasta. Ferratumilla on myös ilmainen mobiilisovellus. Se toimii Android- ja iPhone-mobiililaitteissa. Asiakaspalvelu on avoinna 24h/vrk, myös viikonloppuisin. Siihen voi ottaa yhteyttä puhelimella, sähköpostilla tai nettisivuilta löytyvän chat-palvelun kautta. Puhelut Ferratumin asiakaspalveluun ovat maksuttomia.

Joustava takaisinmaksu

Takaisinmaksu tapahtuu kuukausittaisissa maksuerissä. Asiakas saa niistä laskun joko sähköpostiin tai postin kautta. Yksi erä on minimissään 10% kokonaisluoton määrästä. Kuitenkin niin, että kuukausittain maksettavan takaisinmaksuerän vähimmäismäärä on 100€. Maksimissaan maksuaikaa lainalle voi saada jopa hulppeat 57 kuukautta. Lainan voi toki lyhentää ja maksaa aina halutessaan myös kerralla kokonaisuudessaan.

Ferratum faktaa

 • Joustava 2000€ luottotili
 • Uusille asiakkaille myös 300€ kuluton vippi
 • Ei avaus tai kuukausimaksuja
 • Lainannostot ympäri vuorokauden
 • Nostopalkkio 7,5% nostetusta lainasta
 • Kuukausikorko 8,6%
 • Tarjolla runsaasti alennuskoodeja lainakuluista
 • Asiakaspalvelu palvelee 24/7

Kysymyksiä ja vastauksia

Askarruttaako kysymys mieltäsi? Kokosimme alle muutamia yleisimmin meiltä kysyttyjä kysymyksiä koskien Ferratumia ja niiden vastauksia. Voiko korotonta ja kulutonta lainaa ollakaan? Jo vain. Ferratumille on tärkeää saada ihmiset tutustumaan lainapalveluunsa ja näkemään itse, kuinka helppoa ja mukavaa lainan hakeminen netistä voikaan olla. Tarjoamalla 300 euron ilmaisen ensilainan sekä alennuskoodeja nykyisille asiakkailla Ferratum varmistaa asiakastyytyväisyyden sekä sen, että käyttäjät asioivat jatkossakin Ferratumin lainapalvelussa. Näin molemmat osapuolet hyötyvät tilanteesta. Varsinainen vastaus kuitenkin kysymykseesi: Ferratumin ensilaina on täysin koroton ja kuluton. Siis ilmainen laina, joten maksat takaisin tasan saman verran kuin lainasitkin etkä senttiäkään enempää. Ferratum Mistä löydät tuoreimmat alennuskoodit Ferratumille? Ferratum alennuskoodit löytyvät esimerkiksi tästä artikkelista aina heti kun niitä ilmestyy. Päivitämme Ferratum alennuskoodit sivuillemme jo ennenkuin ne ovat muualta saatavissa. Esimerkiksi tämän artikkelin kirjoitushetkellä on tarjolla alennuskoodi, jolla saa täyden -100% lainan nostokuluista aina 2000 euroon saakka. Suosittelemme laittamaan tämän sivun kirjainmerkkeihin ja vierailemaan sivulla ennen lainan nostoa katsomassa onko tuoretta alennuskoodia tarjolla. Näin voit säästää lainakuluissa jopa 150€. Plus-laina vai Joustava-luotto? Joustava-luotto voi olla suurudeltaan maksimissaan 2000€ ja Plus-laina tästä ylöspäin. Eroa syntyy myös takaisinmaksussa. Joustava-luotossa asiakas voi itse valita kuukausittain takaisinmaksettavan summan minimin ja koko lainasaldon väliltä, kun taas Plus-lainassa takaisinmaksu tapahtuu tasaerissä sovitun maksuaikataulun puitteisssa. Pienempään tarpeeseen ja jatkuvaan käyttöön Joustava-luotto, suurempaan kertaluontoiseen tarpeeseen Plus-laina. Voiko lainaa tosiaan hakea janostaa keskellä yötäkin? Lainaa voi hakea mihin vuorokauden aikaan tahansa. Uudet Joustava-luottotilihakemukset käsitellään kuitenkin vain asiakaspalvelun aukioloaikoina. Jo olemassa olevilta ja myönnetyiltä Joustava-luotoilta rahanostoja voi tehdä mihin vuorokauden aikaan tahansa ja rahat siirtyvät asiakkaan pankkitilille muutamissa minuuteissa.

Ferratum lainakulut:

 • Lainan nostopalkkio 7,5%
 • Avauspalkkio 0€
 • Tilinhoitomaksu 0€
 • Nimellinen vuosikorko 103,42%
 • Todellinen kaikki kulut huomioiva vuosikorko on maksimissaan 216,20%

Ferratum on yksi parhaista, ellei paras tililuotto-tyyppisistä lainapalveluista alhaisen nostopalkkionsa sekä jatkuvasti tarjolla olevien uusien alennuskoodiensa vuoksi. Lisäksi kun rahaa saa tilille ympäri vuorokauden, toisin kuin muissa lainapalveluissa, tähditämme Ferratumin 5/5 tähden arvoiseksi.Ferratum kokemuksia

Onko sinulla Ferratum kokemuksia? jaa ne meille alla olevalla lomakkeella. Kaikki asialliset ja hyvän tavan mukaiset kokemukset julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Jaa kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*