Etua

Etuan verkkosivuston kautta on mahdollista lähettää lainahakemus useisiin rahoituslaitoksiin yhdellä kertaa. Palvelun kautta voi hakea niin isompaa vakuudetonta kulutusluottoa, asuntolainaa, yhdistelylainaa kuin myös yrityslainaa. Etua on siis erittäin monipuolinen lainapalvelu, jonka kautta on helppo jättää useampikin kilpailutuspyyntö. Palvelu on lainanhakijalle täysin ilmainen.

Etuan lainasummat ja hakukriteerit

Kulutusluottoa Etuan kautta on mahdollista hakea vähintään 2000€, mutta enintään 50 000€. Kulutusluottoihin luotonhakija ei tarvitse vakuuksia eikä takauksia. Mikäli sinulla ei ole maksuhäiriömerkintää luottotietorekisterissä, omaat säännöllisiä kuukausituloja vähintään 850€ bruttona, olet yli 20-vuotias ja asut Suomessa, voit lähettää hakemuksen Etualle ja vastaanottaa lainatarjouksia.

Haluatko kilpailuttaa lainasi Etuan avulla? Pääset lainahakemukseen helposti alla olevan linkin kautta ja kilpailuttamaan sinulle sopivan lainatarjouksen.

Etua lainojen takaisinmaksuajat vaihtelevat 1-15 vuoden välillä valintasi mukaan.

Etua yhdistelylaina tasapainottamaan taloutta

Jos sinulla on tarvetta yhdistää nykyiset tililuottosi, luottokorttivelkasi, osamaksusopimuksesi tai pikavippisi yhdeksi edullisemmaksi lainakokonaisuudeksi, Etua auttaa tässäkin. Luottoja voit yhdistellä aina 50000 euroon asti ja säästää näin selvää rahaa lainanhoitokuluissa sekä pienentää kuukausimenoja tuntuvasti.

Kuvankaappaus Etua.fi sivustolta
Kuvankaappaus Etua.fi sivustolta

Etua lainaa myös yrityksillekin

Yrityslainaa yritys voi hakea jopa 50 000€. Kun lainaa haetaan yritykselle, yhden yrityksen osakkaan tai omistajan tulee taata yrityslaina myös henkilökohtaisesti eikä hänellä saa olla luottotiedoissa maksuhäiriömerkintää. Yrityslainalle voi saada enintään 24 kuukautta takaisinmaksuaikaa. Etuan kautta onnistuu myös asuntolainan kilpailutus tai yhdistelmälainan hakeminen.

Yhdellä hakemuksella kaikki palvelut

Etua on pankki- ja rahoitusalan palveluita välittävä suomalainen yritys, joka tässä tapauksessa lähettää hakemuksesi kaikille niille pankeille ja rahoituslaitoksille, joiden lainaehdot hakemuksessasi ilmoittamat tiedot täyttävät. Sähköiset lainanhakukaavakkeet löytyvät etua.fi-verkkosivuilta eri alavalikoista. Sinun ei itse tarvitse ottaa yhteyttä eri pankkeihin, vaan saatat saada useitakin lainatarjouksia muutamassa päivässä sähköpostiin. Voit myös vertailla saamasi tarjoukset ja valita niistä sopivimman. Etualla on myös asiakaspalvelu, josta on mahdollista kysyä lisää vaikkapa lainatarjousten reunaehdoista tai muista askarruttavista kysymyksistä.

Etua faktaa

 • Lainaa 2000-50000€
 • Takaisinmaksuaika 1-15 vuotta
 • Lainaa jo pienilläkin bruttotuloilla
 • Ikäraja 20 vuotta
 • Palvelun kautta saa yhdistelylainaa
 • Asuntolainakin onnistuu
 • Yrityslainoja myös tarjolla
 • 16 yhteistyöpankkia
 • Asiakaspalvelu palvelee 24/7

Usein kysyttyä

Alla muutamia yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia Etuaan liittyen. Mikäli sinulla on lisäkysymys Etuasta, voit kysyä meiltä artikkelin alla olevalla lomakkeella. Mitkä ovat Etua lainan perusehdot? Etua vaatii hakijoiltaan vähintään 20-vuoden ikää, 850€ bruttotuloja, vakituista suomalaista osoitetta sekä kunnossa olevia luottotietoja. Etuan yhteistyöpankeilla voi olla tämän lisäksi omia lainakriteereitään. Voinko saada 1500€ nettotuloilla 10000€ lainan? Tämä riippuu valitsemastasi maksuajasta ja ennenkaikkea menoistasi ja niistä on syytä tehdä tarkka laskelma ennen lainan hakemista. Nyrkkisääntönä voidaan pitää sitä, että sinun tulee pystyä suoriutumaan normaaleista kuukausittaisista menoistasi sekä lainan lyhennyksestä, myös yllättävissä tilanteissa. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että laina ja sen kuukausittainen takaisinmaksusumma on sopiva sinulle, kun pystyt maksamaan kaikki kiinteät menosi, lainanlyhennyksen SEKÄ sinulle jää rahaa vielä säästöön pahan päivän varalle. Mitkä ovat Etuan yhteistyöpankit Etua on yhteistyössä niin suurien pohjoismaisten pankkien kuin pelkästään netissä toimivien suomalaisten rahoituslaitosten kanssa. Isoista pankeista mukana on mm. Danske Bank ja Aktia. Etua ei salaile yhteistyökumppaniverkostoaan ja ajantasainen lista kumppaneista on aina nähtävillä Etuan kotisivuilla. Etua.fi Miksi lainan kuluja ei kerrota suoraan ja rehellisesti heti hakemusvaiheessa? Lainan myöntää aina Etuan yhteistyökumppanina toimiva pankki eikä Etua itse myönnä lainoja. Etua on ainoastaan lainahakemuksen välittäjä pankkien suuntaan ja lainatarjouksen välittäjä asiakkaan suuntaan. Kukin Etuan yhteistyökumppanina toimiva pankki tekee jokaisen asiakkaan kohdalla itsenäisen päätöksen, myönnetäänkö lainaa ja jos myönnetään niin millä kuluilla. Näin ollen Etua ei voi antaa tarkkaa kululaskelmaa asiakkaan nähtäväksi ennen kuin hakemus on lähetetty eteenpäin ja pankeilta saatua tarjouksia haetusta lainasta. Sitooko lainan hakeminen minua mihinkään? Ei tietystikään. Voit milloin tahansa pyytää Etuan asiakaspalvelua perumaan lainahakemuksesi tai yksinkertaisesti vain jättää saamasi lainatarjoukset huomiotta. Hakeminen ja tarjousten saaminen ei sido sinua vielä mihinkään, vaan päätät itse hyväksytkö lainatarjouksen vai et. Miksi en saanut lainatarjousta ollenkaan? Etua pyrkii välittämään lainahakemuksen mahdollisimman monelle yhteistyöpankille aina kun mahdollista. Pankeilla voi kuitenkin olla omia kriteereitään siinä, minkälaisia hakemuksia he suostuvat ottamaan vastaan eikä Etua voi tähän vaikuttaa.

Etua lainakulut keskimäärin:

 • Avausmaksu 50-350€ lainasummasta riippuen
 • Tilinhoitomaksu 2-10€/kk
 • Nimelliskorko 6-30%
 • Todellinen vuosikorko 8,9%-49%
 • Maksimi vuosikorko 49%

Etua on yksi vanhimmista lainan kilpailutukseen tarkoitetuista palveluista ja on helppokäyttöinen suosittu lainapalvelu vielä tänäkin päivänä. Homma toimii 4/5 tähden arvoisesti.Etua kokemuksia

Onko sinulla Etua kokemuksia? jaa ne meille alla olevalla lomakkeella. Kaikki asialliset ja hyvän tavan mukaiset kokemukset julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Jaa kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*