Credit24

Credit24 Joustolimiitti tarjoaa asiakkaalle luottotilin, jonka limiitti voi olla suuruudeltaan 100 – 4000€. Joustolimiitiksi kutsutun luottotilin luottorajan puitteissa asiakas voi tarvittaessa nostaa rahaa omalle tilille Credit24 Online-palvelusta. Tilin avaus on maksuton ja mikäli asiakkaalla ei ole avointa luottosaldoa, joustolimiitin olemassaolosta ei tule minkäänlaisia kuluja. Asiakas voi nostaa Joustolimiittiä maksimissaan 4000€. Joustolimiitin vuosikorko on 40,95-95,4% ja jokaisesta nostosta peritään 6,95% nostopalkkio toisesta nostosta alkaen. Ensimmäinen nosto on nostokuluton. Luotto maksetaan takaisin kuukausittain erissä. Minimitakaisinmaksuerä voi olla jopa 5€ ja takaisnmaksuaika maksimissaan 36 kuukautta. Luotto on mahdollista maksaa takaisin kuitenkin vaikka kerralla, jos asiakas haluaa välttää lisäkuluja.

Kokeile nyt Credit24 lainapalvelua ja saat ensimmäisen lainan nostosi ilman nostokuluja (Norm. 6,95%).

Credit24 lainahakemuksen voit täyttää myös lähimmässä Postin toimipisteessä ja saat lainapäätöksen sekä rahat tilillesi 30 minuutin kuluessa. Tämä on kätevä lisäpalvelu, jos tarvitset pikaisesti rahaa, mutta sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia matkassasi.

Näillä perustein Credit24 myöntää lainaa

Joustolimiittiä on mahdollista hakea 19 vuotiaan henkilön, joka on hoitanut raha-asiansa hyvin ja hänellä ei ole esimerkiksi maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalla tulee olla myös pankkitili, verkkopankkitunnukset sekä matkapuhelinliittymä. Joustolimiittiä asiakas hakee Credit24 Online joustolimiittipalvelussa, johon hän kirjautuu verkkopankkitunnuksilla. Vanhat asiakkaat voivat kirjautua myös henkilökohtaisella asiakastunnuksella ja salasanalla palveluun. Online joustolimiittipalvelussa voi tehdä nostoja tilille, tarkastaa laskutustiedot kuten myös omat tiedot sekä tehdä muutoksia niihin. Kun asiakas on täyttänyt ja lähettänyt hakemuksen, hän saa välittömästi päätöksen ja voi nostaa rahaa omalle tilille luottorajansa puitteissa.

Kuvankaappaus Credit24.fi sivustolta
Kuvankaappaus Credit24.fi sivustolta

Kokeile 2 kuukautta ilmaiseksi

Credit24 tarjoaa uusille asiakkailleen minkä tahansa lainasumman kahdeksi kuukaudeksi täysin ilman korkoja tai kuluja. Tämä tarkoittaa sitä, että jos haet lainaa 4000€, maksat kahden kuukauden kulutta takaisin saman 4000€ etkä senttiäkään enempää. * Tämä kampanja on päättynyt

Credit24 tarjoaa mukavan mobiilipalvelun

Credit24-palvelulla on käytössä myös mobiilipalvelu joka toimii nettisivuilla tai vaihtoehtoisesti asiakas voi ladata ilmaisen ohjelman matkapuhelimeen. Mobiilipalvelun avulla on mahdollista tehdä nostoja tilille, seurata laskutustietoja, ottaa käyttöön lisäpalveluja tai muokata omia tietoja. Credit24 on avoinna joka päivä, asiakaspalvelu arkipäivisin Online-palvelu on avoinna vuorokauden ympäri ja joka päivä.

Credit24 faktaa

 • Käyttöluotto -tyyppinen laina
 • Luoton suuruus 100-4000€
 • Takaisinmaksu sinulle sopivissa erissä
 • Kokeile täysin koroitta ja kuluitta 2 kk
 • Nostopalkkio 6,95% nostetusta lainasta
 • Nimellisvuosikorko 40,8%
 • Helppokäyttöinen mobiilipalvelu tai aplikaatio

Credit24 kysymyksiä

Kävijöillämme on usein kysymyksiä koskien Credit24 lainapalvelua. Kokosimme alle joitakin yleisemmin mieltä askarruttaneita kysymyksiä sekä vastauksia niihin. Mitä vaaditaan Credit24 lainan hakemiseen? Credit24 joustoluoton hakemiseen riittää, kun olet 19-vuotias ja hoitanut raha-asiasi moitteetta, eli sinulla ei ole luottohäiriömerkintöjä. Luonnollisesti hakijan tulee nauttia myös jonkinlaisia säännöllisiä kuukausituloja pystyäkseen maksamaan lainansa takaisin. Minulla ei ole kuin prepaid-liittymä. Voinko hakea lainaa? Kyllä. Tänä päivänä käyttäjän tunnistautuminen eri lainapalveluissa, kuten myös Credit24 palvelussa tapahtuu pankin kautta henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla eikä prepaid liittymä estä lainansaantia. Tein hakemuksen, mutta se hylättiin. Miksi? Lainahakemuksen puutteellinen täyttäminen voi olla syynä hakemuksen hylkäämiseen. Myöskin luottotietomerkintä tai aiempi maksuviivästys Credit24 lainasta voi estää luoton saannin. Lisäksi mikäli annat suostumuksesi, Credit24 tarkistaa muilta lainatarjojilta ottamasi lainat ja takaisinmaksukäyttäytymisesi näiden suhteen luotonantajien yhteisestä kyselytietojärjestelmästä. Mikäli sinulla on monia päällekkäisiä lainoja ja kuukausitulosi pienet, voi Credit24 käyttää kokonaisharkintaansa maksukyvystäsi ja olla myöntämättä lainaa. Milloin pyytämäni nosto maksetaan tililleni? Credit24 maksaa nostopyynnöt pankkitileille joka päivä kello 8-22 välisenä aikana. Mikäli tarvitset rahaa jatkossa esimerkiksi yöaikaan, suosittelemme tutustumaan Ferratum lainapalveluun, josta nostoja maksetaan asiakkaiden tileille 24/7. Voinko saada maksuvapaan kuukauden lainaani? Kyllä. Credit24 tarjoaa myös maksuvapaita kuukausia mikäli olet suorittanut aiemmat maksueräsi moitteetta. Maksuvapaast akuuakudesta peritään 20€ palkkio. Korko ja palkkio maksuvapaalta kuukaudelta siirretään seuraavalle laskulle, joka on näin sitten hieman normaalia suurempi. Voinko siirtää laskuni eräpäivää? Voit valita itse laskullesi haluamasi eräpäivän ja siirtää eräpäivää näin esimerkiksi alkukuulta loppukuulle. Credit24 veloittaa eräpäivän muuttamisesta 5 euron palvelumaksun. Hain ensin vain 250€ limiittiä. Voinko hakea luoton korotusta? Kyllä. Credit24 ei veloita mitään luoton korotushakemuksesta. Varaudu kuitenkin tarvittaessa todistamaan tulotietosi uudelleen hakiessasi luoton korotusta.

Credit24 lainakulut

 • Vuotuinen nimelliskorko 40,8%–95,4%
 • Avausmaksu 0€
 • Tilinhoitomaksu 0€/kk
 • Ensimmäisen noston nostopalkkio 0€
 • Nostopalkkio toisesta nostosta lähtien 6,95%
 • Todellinen vuosikorko 50,2%– 53,63%

Credit24 on yksi edullisimmista luottotilejä tarjoavista palveluista laina-alalla. Palvelun hinnoittelu on selkeää eikä yllättäviä piilokuluja pääse syntymään. Palvelun käyttö on helppoa niin mobiilissa kuin tietokoneellakin ja rahat siirtyvät tilille minuutiessa nostopyynnöstä. Siksi 5/5 tähteä.Credit24 kokemuksia

Onko sinulla Credit24 kokemuksia? jaa ne meille alla olevalla lomakkeella. Kaikki asialliset ja hyvän tavan mukaiset kokemukset julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Jaa kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*