Bank Norwegian

Bank Norwegian on norjalaisen lentoyhtiön sisarpankki, joka toimii Suomessa ja tarjoaa edullisia kulutusluottoja, luottokortteja sekä talletustuotteita yksityishenkilöille. Pankin erikoisuus on se, että se toimii täysin sähköisesti. Kun korkotuotoilla ei jouduta kattamaan konttoreiden ylläpitokustannuksia, voivat ne olla tavallista matalampia ja näin asiakkaalle edullisempia kuin muilla lainantarjoajilla.

Bank Norwegianin lainaa on helppo ja nopea hakea

Bank Norwegianin sähköinen lainanhakuprosessi on nopea ja helppokäyttöinen. Lainaa voi hakea jopa 50000€:n asti omalta koneelta ja omilla verkkopankkitunnuksilla ilman, että kotoa täytyy poistua yhtään mihinkään. Jatkossa myös lainan hallinnointi ja lisälainan hakeminen on yhtä helppoa Bank Norwegianin omilla asiakassivuilla. Lainojen korot arvioidaan hakijakohtaisesti lainatarjouksen yhteydessä, mutta ne alkavat vain 4,99%:sta. Lainamäärä voi olla 1000€-50000€ ja takaisinmaksuaika jopa 15 vuotta. Alustavan lainapäätöksen saat heti täytettyäsi hakemuksen.

Alla olevasta linkistä saat maksuttoman parhaan mahdollisen lainatarjouksen Bank Norwegianilta sekä lainapäätöksen nopeasti ruudullesi.

Kuka voi hakea Bank Norwegian kulutusluoton?

Lainaajaksi sopii sellainen yli 23-vuotias suomalainen, jolla ei ole maksuhäiriöitä. Automaattinen lainankäsittelyohjelma myös vaatii, että hakija on ollut Suomen Väestörekisterissä vähintään 36 kuukautta. Ennen lainan nostamista omalle pankkitilille voit joutua lähettämään Bank Norwegianille palkkalaskelman tai muun vastaavan tulotositteen sekä verotustodistuksesi, jotta pankki voi tarkastaa luottokelpoisuutesi.

Kuvankaappaus Banknorwegian.fi sivustolta
Kuvankaappaus Banknorwegian.fi sivustolta

Yhdistelylaina

Lainahakemuksen yhteydessä voit valita haluatko yhdistelylainaa vaiko tavallista luottoa. Mikäli valitset yhdistelylainan, maksaa Bank Norwegian avoimet velkasaldot listaamillesi lainapalveluille pois ennen loppulainan tilittämistä pankkitilillesi. Yhdistelylainan avulla voit säästää jopa satoja euroja kuukaudessa vanhojen lainojesi koroissa ja lyhennyksissä.

Lainan lyhentäminen

Bank Norwegian lähettää kuukausittain lainalaskun sähköpostiisi josta näet takaisinmaksettavan summan ja eräpäivän. Laskun korkoerittelyn ja takaisinmaksusumman voit tarkistaa Norwegianin verkkopalvelusta omilta sivuiltasi.

Bank Norwegian luottokortti

Bank Norwegian luottokorttiin saat jopa 10000 euron luottorajan. Luottokorttiostosten koroton maksuaika on jopa 45 päivää. Luottokorttiostoksista saat lisäksi Cashpoint-pisteitä, jotka voit käyttää esimerkiksi lentolippujen maksamiseen Norwegianin lennoilla. Luottokortti sisältää myös ilmaisen matkavakuutuksen ja peruutussuojan. Maksettaessa luottokortilla tehdyt ostokset osamaksulla on luoton vuosikorko 21,92%

Bank Norwegian faktaa

 • Lainaa 1000-50000€
 • Maksuaikaa 1-15 vuotta
 • Lainan korotus myös mahdollista
 • Ikäraja 23 vuotta
 • Edulliset, henkilökohtaiset vuosikorot
 • Myös yhdistelylainaa
 • Luottokortti jopa 10000 euron luottorajalla
 • Luottokorttiin keskimäärin 45 päivää korotonta maksuaikaa

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Kokosimme pienen listauksen, jossa on esillä useimmin kysyttyjä kysymyksiä koskien Bank Norwegiania. Katso kysymykset ja vastaukset alta. Kuinka nopeasti saan lainapäätöksen? Bank Norwegian antaa lainapäätöksen yleensä välittömästi ja automaattisesti jätettyäsi hakemuksen oikeilla tulotiedoilla. Bank Norwegian kertoo myös, mikäli voit nostaa lainaa hakemaasi enemmän tai mikäli sinulle voidaan myöntää vain hakemaasi pienempää lainaa. Kuinka pian laina siirtyy pankkitililleni? Asiakaspalvelun tarkastettua tulotietosi ja saatuasi lopullisen hyväksynnän lainallesi rahat siirtyvät tilillesi 1-2 pankkipäivän kuluessa. Bank Norwegian Kuinka lisälainaa haetaan? Lisälainaa voit hakea maksettuasi lainaasi säännöllisesti ja ajallaan takaisin jonkin aikaa. Bank Norwegianin järjestelmä kertoo sinulle, kuinka paljon lisälainaa voit hakea. Lisälainaa hakiessasi sinun tulee myös valita, että jatkatko takaisinmaksamista vanhan maksuaikataulun mukaisesti vai valitsetko uuden maksuaikataulun. Muista, että vanhan maksuaikataulun valitseminen nostaa myös kuukausierääsi lisälainan kulujen ja korkojen verran. Elämäntilanteeni muuttui enkä suoriudu kuukausieristä. Voinko maksaa pienempää kuukausierää? Suosittelemme olemaan yhteydessä Bank Norwegianin asiakaspalveluun. Yleensä lainan takaisinmaksuaikatauluun voidaan tehdä muutoksia muuttuneen elämän- ja taloustilanteen vuoksi. Et kuitenkaan voi pienentää takaisinmaksuerää omatoimisesti, vaan tästä on sovittava lainantarjoajan kansssa. Kuinka tavoitan Bank Norwegian asiakaspalvelun? Bank Norwegianin asiakaspalveluun saa yhteyden vain netissä yhteydenottolomakkeen kautta. Mistä näen lainasaldoni? Oman lainasaldosi sekä muut lainaasi liittyvät asiat, kuten maksetut ja maksamatta olevat laskut, takaisinmaksusuunnitelmat yms. voit tarkistaa helposti omilta sivuiltasi kirjautumalla sisään Bank Norwegianin lainapalveluun. Voiko minulla olla useampi laina päällekkäin? Ei. Bank Norwegian tarjoaa asiakkailleen vai nyhtä lainaa kerrallaan. Mikäli tarvitset lisärahoitusta, hae lainan korotusta omien sivujesi kautta Bank Norwegianin lainapalvelussa.

Bank Norwegianin lainakulut:

 • Henkilökohtainen korko 4,99% – 22,49%
 • Lainan avausmaksu 45/95€ riippuen lainasummasta
 • Tilinhoitomaksu 5€/kk
 • Todellinen vuosikorko 10000€ lainalle on 10,82%, kun maksuaika on viisi vuotta ja esimerkkikorko 8,88%
 • Suurin todellinen vuosikorko on 37.97%

Yllä mainitut laskelmat ovat suuntaa antavia. Henkilökohtaisen koron, todellisen vuosikoron ja muut lainakulut saat tietää vastaanotettuasi lainatarjouksen hakemuksen jälkeen. Kaikenkaikkiaan Bank Norwegian on suositeltava lainatarjoaja, sillä korot ja kulut ovat vakuudettomien lainojen edullisimpia ja lainan hakeminen on helppoa sekä nopeaa ilman turhia kommervenkkeja. Siksipä 5 tähteä.Bank Norwegian kokemuksia

Onko sinulla Bank Norwegian kokemuksia? jaa ne meille alla olevalla lomakkeella. Kaikki asialliset ja hyvän tavan mukaiset kokemukset julkaistaan tarkistuksen jälkeen.

Jaa kokemuksesi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*