100 15000
100 - 15000Hakemalla lainaa hyväksyt käyttöehdot

Käyttöluotto jopa 35000€

Palvelumme yhteistyökumppanit tarjoavat käyttöluottoa niin pieneen kuin suureenkin tarpeeseen.

Täytä oheinen hakemus ja saat parhaat luottotarjoukset heti nähtäväksesi. Saat lisäksi samat hakutulokset myös sähköpostiisi, jolloin voit jatkaa lainan hakemista myöhemminkin.

Vakuuksia ei tarvita

Lainan hakemiseen et tarvitse lainkaan vakuuksia tai takaajia. Riittää, kun omaat puhtaat luottotiedot ja nautit säännöllisiä tuloja.

Käyttöluotto on toinen nimitys kulutusluotolle, joka on normaalisti noin 500-10,000 euron suuruinen laina. Jotkin palvelut voivat kuitenkin tarjota jopa 35,000 euroa käyttöluottoa, mutta näin suuriin lainasummiin vaaditaan yleensä jo jotain lainan vakuudeksi. Vakuutena voi toimia esimerkiksi ajoneuvo, kuten auto tai moottoripyörä, tai omistusasunto. Joissakin lainapalveluissa voi kuitenkin riittää, että omistat oman asunnon, mutta sitä ei kuitenkaan tarvitse käyttää vakuutena lainalle.

Ennen käyttöluottoja haettiin pankeista, mutta nykytekniikka mahdollista niiden hakemisen myös internetissä toimivien käyttöluottopalveluiden kautta. Tällaisten palveluiden kautta lainojen hakeminen on tietysti huomattavasti helpompaa kuin pankeista, ja lainojen hintataso on aika lailla sama. Vaikka käyttöluottojen summat ovat hyvinkin suuria, voit lyhentää niitä halutessasi erittäin pienissä kuukausittaisissa maksuerissä. Käyttöluotoille annetaan nimittäin maksuaikaa parhaillaan jopa kymmenen vuotta.

Vaikka monilla tuntuu olevan käsitys, että käyttöluottoa saadakseen tulee olla vähintään 30 vuotta täyttänyt, ja tienata tuhansia euroja kuukaudessa, ei se pidä paikkansa. Ainakaan nykyään. Käyttöluottoja nimittäin tarjotaan jopa 18 vuotta täyttäneille, eikä luottojen saamiseksi tarvitse välttämättä olla tuloja lainkaan. Jos ei tuloja ole, kannattaa kuitenkin ensin miettiä tarkkaan, pystytkö maksamaan lainaasi ajallaan takaisin.

Suurempien käyttöluottojen saamiseksi kuitenkin vaaditaan yleensä myös vakituiset tulot, joko työstä tai eläkkeestä. Tulojen ei kuitenkaan tarvitse olla hirveän suuret, vaan monesti noin 1500 euron kuukausittaiset bruttotulot riittävät. Käyttöluottopalveluita on jo paljon, joten valinnanvaraakin löytyy. Vertailua helpottamaan on tietysti vertailusivustoja, mutta myös luottojen välityspalveluita, joista voit yhdellä hakemuksella saada jopa kymmeniä lainatarjouksia.