Lainaa 1000 € – Lainaa heti

14.3.2012 21:13 328 kommenttia Katsottu 3899 kertaa

1000 euron laina on sellainen summa, että sen saa helposti otettua joko yllättäviin, tai suunniteltuihin menoihin. 1000 euron kulutusluotto ilman vakuuksia irtoaa helposti suurimmasta osasta kulutusluottoja tarjoavista palveluista, ja muutamista palveluista on mahdollista saada jopa 1000 euron kulutusluotto heti, eli lainan saamiseksi ei tarvitse lähettää mitään liitteitä, eikä luottopäätöstä tarvitse odottaa kuin muutamia minuutteja.

Kyseinen käyttöluotto on vielä kulutusluottomarkkinoilla niin suhteellisen pieni summa, että sen voi saada helposti jo 18-vuotiaana. Maksuaikaa 1000 euron luotoille annetaan normaalisti aina muutamista viikoista jopa useisiin vuosiin, eli voit lyhentää lainaasi juuri haluamallasi tahdilla, tarvittaessa todella pienissä kuukausittaisissa maksuerissä. Näin pienipalkkaisetkin voivat helposti hakea lainaa 1000 euroa joutumatta kuitenkaan taloudelliseen ahdinkoon suurten lyhennysten vuoksi.

1000 euroa riittää helposti jo pidemmänkin ulkomaanmatkan rahoittamiseen. Toisaalta nopean saatavuuden ansiosta kyseistä lainaa voi hyödyntää myös yllättävien rahantarpeiden iskiessä, jos esimerkiksi auto sattuu hajoamaan. Auton osat maksavat monesti maltaita, eikä tuhannen euron autoremontti ole vielä todellakaan sieltä kalleimmasta päästä. Kulutusluotto netistä on nykyään aivan yhtä edullista hakea kuin pankistakin, mutta huomattavasti helpompaa. Lainaa netistä hakiessa ei nimittäin tarvitse olla kasvotusten anelemassa lainaa pankin tädiltä.

Kulutusluottojen korot vaihtelevat normaalisti muutamien prosenttien ja noin 15 prosentin välimaastossa, joten kulutusluotot ovat hyvin edullisia lainoja. 1000 euron käyttöluotto puolen vuoden, eli kuuden kuukauden, maksuajalla ei tule maksamaan edullisimmillaan kuin noin 1100 euroa, eli kulujen osuus kyseisessä lainassa olisi vain 100 euroa. Ei todellakaan paha hinta noin suurelle lainasummalle, jolla voit tehdä monista unelmistasi totta kertaheitolla.

VN:F [1.9.15_1155]
Sivu on arvioitu 8.8/10. 8 arvostelua.

Comments are closed